2016/08/12

Täällä taas!

Tervehdys pitkästä aikaa!!

Blogi on ollut hiljaa puoli vahingossa. Loman alettua tuntui, että en jaksa tehdä mitään, enkä halunnut ottaa painetta mistään, joten päätin lomailla myös blogin kanssa. Eihän tämä toki minulle mikään työ ole, vaan rakas harrastus josta on ilmeisesti myös hyvä joskus pitää taukoa. Mutta, nyt olen taas täällä ja intoa täynnä. Blogin suhteen pää pursuaa ideoita ja päätin olla täällä hieman avoimempi, antaa ajatusten virrata ja tuoda esille elämästämme muutakin kuin sisustamisen. Sisustaminen kuitenkin on vain yksi pieni osa elämääni, jonka koen kuitenkin olevan melkoisen suuri, rikas ja arvokas kokonaisuudessaan, miksipä en siis antaisi bloginkin olla hieman "rikkaampi". Toivottavasti te ihanat viihdytte jatkossakin ja saatte blogista enemmän irti, sisustus, perhe, tanssi ja ympärillä oleva maailma, katsotaan mihin tämä kehittyy! 

Kesä tosiaan vetelee viimeisiään ja meidän perheen arki on alkanut hiljalleen. Maanantaina alkoi pienemmän pojan hoitotaival ja keskiviikkona isomman kouluvuosi. Omat työni alkavat ensi viikolla ja suunnitteluhommia olenkin saanut tehdä jo pari viikkoa. Jotenkin hassua miten meidän vuosi tuntuu alkavan aina syksystä, silloin alkaa kaikki uusi ja suunnitelmia riittää aina ensi kesäkuulle asti. Haikein mielin jätämme kesän hiljalleen taa, vaikka toisaalta iloisin mielin hyppäänkin taas arjen pyörteisiin. Meillä on takana ihana kesä, joka piti sisällään lomailua, ulkoilua, satoja kilometrejä autossa, tivolia, mökkiä, uimista, ystäviä, sukulaisia,  herkkuja, mummolaa, pihahommia, naurua ja parasta aikaa oman perheen kesken.

Pääsin lomailemaan kunnolla heinäkuun ensimmäisen viikon jälkeen ja ensimmäinen loma viikko vietettiin ihan vain kotona, hieman sisustellen ja katsellen leffoja, säät nimittäin eivät suosineet silloin. Toisella lomaviikolla karkasimmekin pienelle kesälomareissulle, pakattiin perhe autoon ja ajeltiin Kuopion kautta Helsinkiin ja päivä Tukholmassa-risteilylle. Risteilyn jälkeen vietettiin vielä päivä Helsingissä, yövyttiin Vantaalla ja aamulla jatkettiin matkaa kohti Tuuria! Tuurissa en ollut aiemmin käynyt, enkä rehellisesti ole sinne ikinä kovin hinkunutkaan mennä, mutta Seinäjoen asuntomessut houkuttelivat sinne suunnalle ja ilmainen tivoli lapsille houkutteli, ja voipahan nyt sanoa käyneensä. Minulle Tuuri ei ollut mikään wow-kokemus, enkä usko että sinne tarvitsee toisten mennä, ellei satu jonkun matkan varrelle joskus. Reissu huipentui Seinäjoelle ja asuntomessuille. Vajaa viikko reissussa oli oikein sopiva ja kotiin oli ihana palata. Säät hellivät kyllä meitä lähes  koko loman ja mieli ja keho on oikein levännyt kohti alkavaa syksyä... Vielä en ole valmis päästämään irti kesästä ja talviturkinkin heitin ihan vasta, joten nautitaan vielä välillä kurkistavasta auringosta ja kerätään loputkin auringonsäteet taskuun pimeän talven varalle.<3 Krista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3