Asioilla on tapana järjestyä...

Huh! Pieni hiljaisuus blogin puolella saa nyt loppua, hiljaisuus ei ollut ihan suunniteltua, vaan kiire ja stressi vei mennessään. En ole kovinkaan kova stressaamaan, uskon, että asioilla on tapana järjestyä, mutta tämä kevät on ollut hieman poikkeus... pakko myöntää.

Kun edessä on muutto uuteen kaupunkiin ja kaikki on avoinna, on elämä tuntunut ihan kummalliselta, kuin seisoi reunalla ja olisi hyppäämässä silmät kiinni jonnekin tietämättä millainen alastulo on edessä. Enää 7 yötä muuttoon ja vasta viime viikonloppuna vihdoin palaset loksahtivat paikoilleen ja uskokaa tai älkää, me löysimme kodin! Meidän tuleva koti on ihana, ikkunoista avautuu ihana metsämaisema ja ah, rakastuin kylppärin lattiaan ensi silmäyksellä. En millään malta odottaa, että pääsen sisustamaan uutta kotia.



Niin siis kävi tälläkin kertaa, että asiat järjestyivät, hieman viime tippaan, mutta järjestyivätpä kuitenkin. Nyt onkin edessä ahkeraa pakkausta ja ensi viikolla me suunnataan kohti uusia tuulia. Nämä viimeiset päivät Oululaisena on kyllä pakko käyttää nauttien myös tästä kaupungista, jonne tulen varmasti ikävöimään paljon. Vielä ehtii nähdä ystäviä, nauttia torista, pyörähtää Nallikarissa, juosta Ainolan puistossa ja lenkkeillä tutuissa maisemissa. Ja onneksi meillä jää tänne sukulaisia, joiden luo on ihana matkustaa kylään ja ihania tanssi-ihmisiä joiden kanssa vielä toivottavasti pääsen nauttimaan tanssin riemusta monet kerrat, niin ja ystävät, joista on tullut korvaamattomia ja joiden kanssa varmasti keksitään vielä vaikka ja mitä kivaa yhdessä. En siis todellakaan aio sulkea ovea takanani kokonaan, jätän sen pienesti raolleen ja hyppään iloisin mielin kohti tulevaa.

Nyt on siis edessä viimeinen viikonloppu Oulussa ja keskiviikkona meidän muuttokuorma lähteekin kohti uutta osoitetta ja me ajelemme Kuopion kautta Pääkaupunkiseudulle perjantaiksi. Pihalla odottaa merikontti ja 30 muuttolaatikkoa, eiköhän tämä tästä siis!

Oululaisille  muuten vinkkinä, että mulla alkaa maanantaina Haukirppiksellä pöytä jonne lähtee kaikki mitä me ei enää tarvita, vaatteita, sisustustavaraa, leluja... no, kaikkea! Ehkä maailman kätevin keksintö tuo "helppomyynti", minä vaan vein tavarat tiskille ja he hoitaa loput, täydennystä vien vielä tiistaina ja miehen ihana sisko lupasi sitten käydä hakemassa jääneet tavarat, melkoinen helpotus. On muuten ollut ihanaa luopua tavarasta, ja vielä täältä varmasti lähtee aika paljon muuton tieltä... Hyvä on muuttaa parin vuoden välein niin ei pääse kertymään liikaa tavaroita nurkkiin ;)

Tästä se lähtee, meidän muutosten kesä!






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)