2014/08/12

Kotipäivä

Pitkästä aikaa kunnon sadepäivä ja ajatukset hiipivät jo hieman kohti syksyä... Kesä on ollut ihana kaikkine helteineen, eikä haittaa jos ne vielä palaavat, mutta odotan syksyä kyllä jo kovasti. Syksyn kauniita värejä ja viileitä ilmoja kun saan vetää huivin lämmittämään ja uuden takin niskaan (joka siis odottaa mua jossain kaupassa vielä).

Syksyllä vietetään enemmän aikaa sisällä ja ehkä juuri siksi iskeekin aina pieni päivittämisen tarve myös kotona. Eilen pikapuhelu ystävälle venyi tunnin kestäväksi sisustuskeskusteluksi ja mietimme kuinka koti kaipaakin muutoksia juuri näin kesän loppuvaiheilla (en halua sanoa kesän jälkeen, koska uskon että kesä ei ole vielä ohi). Saa nähdä mitä kaikkea kotona vielä keksinkään...

Tänään kuitenkin nautittiin sadepäivästä lasten ehdoilla, katsottiin leffaa, luettiin kirjoja, leikittiin ja kokkailtiin yhdessä.

Ruuaksi tehtiin pitkästä aikaa makkarakeitto, joka meidän perheessä on etenkin Oliverin mieleen!           Helppo, nopea ja maistuva!
1 kananmuna
0,5dl sokeria
2,5dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
50g voita
Meillä on kotona helteiden jälkeen edelleen aika lämmin, joten olen vältellyt uunin käyttöä. Jotain teki mieli kuitenkin leipoa ja päädyinkin sitten tekemään jälkiruuaksi vohveleita, eikä ollut yhtään huono idea! Täytteeksi tämän kesän mansikoita ja mustikoita, pala vaniljajäätelöä ja kaveriksi kuppi kahvia, NAMS! Nyt alan haistelemaan syksyn tuulia ja tutustun hieman nettikauppojen avulla syksyn muotiin ja sisustusuutuuksiin, saa nähdä mitä löytyy! Ehkä löydöistä ensi kerralla...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3