2014/08/22

Mutkia matkassa

Viime lauantaina raahauduimme juna-asemalle klo 23, asemalle päästyämme huomasimme taulussa lähtöajan muuttuneen 01:31:een! Netistä "reaaliaikainen" junan seuranta kertoi junan olevan myöhässä 19 minuuttia, joten päätimme jäädä hetkeksi odottamaan. (Jos edes saisi asiaa varmistettua joltakin, jossain päässähän tekniikka oli selvästi pettänyt). Vihdoin vajaan tunnin odottelun jälkeen viereiselle raiteelle saapui juna, ja saimme tiedon, että meidän juna tulisi olemaan asemalla noin kolmen tunnin päästä, ja mahdollisesti Helsingissä viisi tuntia myöhässä (eli kaksi tuntia liian myöhään). Hymy hyytyi aika nopeasti ja ei auttanut kun pakata tavarat matkaan ja lähteä kotiin myöntäen, että ristiäiset jäisivät välistä. Lasten kanssa keskellä yötä junan odottaminen olisi ollut täysin järjetöntä. Kotiin päästyämme olin todella surullinen... Ensimmäinen mahdollinen lentokin kun olisi ollut perillä liian myöhään. Lähetin ystävälleni viestin keskellä yötä ja pahoittelin tilannetta.

Aamulla kuitenkin heräsin aikaisin tarkastamaan vielä lentoja ja päätin, että mikäli lennolle mahdun niin minähän menen - ja minähän mahduin! Kun olin saanut lennot varattua sain viestin puhelimeeni "ristiäiset alkavat klo 13, jotta saadaan kummi paikalle" ja niin tämä kummi oli kuin olikin perillä puoli tuntia ennen ristiäisten alkua.  Olen niin onnellinen että lähdin!


Kastetilaisuus oli kaunis ja kummityttö oli oikein kiltisti koko juhlan ajan. Kyllä saa kummi olla ylpeä!
Pienen ihmisen ensimmäinen juhla<3


Illalla vielä sain kunnian napata ystäväni syömään ja
hengähtämään hetkeksi vauva-arjesta. Pieni vapaapäivä ilman lapsia taisi tehdä minullekin ihan hyvää. Aamulla sain kotona isot halit ja muistin taas kuinka onnellinen olenkaan! 

<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3