Kevättä kohti


Päivät vierii ja kevät alkaa olla täällä, tänäänkin mittari on näyttänyt parhaimmillaan +9 astetta. Ihanaa! Yhtäkkiä meillä asustaa 2kk ikäinen vauva joka hymyilee ja huutelee iloisena, tänään hän nukkui myös ensimmäiset unet paikallaan olevissa vaunuissa, hän ei oikein viihdy jos rattaat ei liiku, mutta me harjoitellaan! Tänään unta riitti tunnin verran ja sillä välin mä kerkesin imuroida ja löysin vihdoin myös kameran laturin, pian siis luvassa parempia kuvia puhelinräpsyjen sijaan. 


Ihan hurjaa, että ensi viikolla on jo pääsiäinen ja tulevana viikonloppuna olisi vuorossa virpomisoksien koristelua ja lasten kuskausta, että saavat virpoa tutuille. Ehkä siis pitäisi huomenna laittaa myös vähä ohraa kasvamaan, kun sitä tuolla muutama pussi odottaa jo kolmatta vuotta - hups. 


Viikonloppuna vietettiin aikaa ihan vain perheenä ja pyörähdettiin kaupungilla koko perheen voimin. Kaupungille lähtiessä nappasin kuvan itsestäni kun yhtäkkiä tajusin seisovani yksin eteisessä noin 2 minuuttia sen jälkeen kun olin laittanut lapset ovesta ulos ja autoon. Nimittäin siinä vaiheessa kun koko muu perhe oli saatu pakattua autoon, tajusin itse olevani kotihousuissa, tukka takussa ja ilman meikkiä! Meillä tosiaan asustaa yksi erittäin temperamenttinen ja kovalla omalla tahdolla omaava 3-vuotias jonka kanssa lähtöhetkissä aika usein unohtaa täysin, että ei itse ole lähtövalmis, ellei ole tajunnut laittaa itseään ensiksi... Mutta kun yhtäkkiä siis koti hiljeni ja käytössä oli yhtä aikaa kaksi kättä, ei yhtään vauvaa, eikä kiukuttelevia lapsia niin heitin noin kahdessa minuutissa pikaisen meikin kasvoille(bb-voide, aurinkopuuteri, kulmat ja ripset), harjasin hiukset ja vaihdoin vaatteet ja tsädää, peilistä katsoi ihan ihmisen näköinen minä! 


Lauantai-iltana pyöräytin vielä mokkapalat, kun lasten isovanhemmat tulivat kahville. Sunnuntai menikin sitten ihan vain kotona ja illalla kävin hieman tanssimassa! Ehkä siksi tämä viikko onkin tuntunut erityisen aurinkoiselta ja kivalta... Tanssiminen ja treeni yleensäkin tekee ihmeitä! Ihanaa päästä kunnolla liikkumaan raskauden jälkeen - kohti kesää ja omaa kroppaa! Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3