Pallomeri olohuoneessa (+alekoodi!)

Enää 1 yö ja meidän vauva täyttää 1-vuotta! Juhlasuunnitelmat on hyvällä mallilla, mutta toteutus ei oikein etene... hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eiks nii? Tänään onneksi vielä päivä aikaa siivota, leipoa ja hoitaa kaikki juoksevat asiat. Itseasiassa me juhlitaan Roopea vasta sunnuntaina, mutta lauantai menee töissä ja kummipojan juhlissa, joten sinne ei ihmeitä voi jättää. Tekemistä siis riittää ja juhlat ansaitsevat sitten ihan oman postauksen herkkuineen.

  puolella olen jo hieman vilautellut meidän Roopen synttärilahjaa joka saapui hieman etukäteen, enkä mitenkään malttanut odottaa synttäreihin asti. Meidän olohuoneessa on pallomeri! Mies piti minua aluksi hulluna kun eräänä iltana tämän netistä bongasin, seuraavana päivänä puhuin hänet jo ympäri ja lopulta meille kotiutui Geffer groupin verkkokaupasta tämä ihana harmaa pallomeri. Geffer Group on Oululainen yritys joka on syntynyt vanhempien halusta tarjota lapsille jotain uutta ja innovatiivista. 



Pallomeri on ollut meillä nyt noin viikon ja se on ollut aivan huippu! Välillä pallot lentelee ympäri olohuonetta, mutta sitten pelataan "kuka saa eniten palloja mereen" ja heitellään palloja isompien poikien kanssa ja jokaisesta mereen osuneesta pallosta saa pisteen. Roope ihmetteli palloja pari päivää, istui ja nauroi pallomeressä, kunnes keksi heittäytyä selälleen ja nyt jo heittäytyy itse sinne mahalleen ja kun palloja tulee yli laidan, hän odottaa, että joku kerää ne ennen kuin leikki voi jatkua. En uskalla sanoa kauanko tämä pysyy näin suurena hittinä, mutta jotenkin jaksan uskoa, että tämä löytää tiensä leikkeihin aina uudelleen ja uudelleen. Nyt alkuun kun kaikki muukin leikki on olohuoneessa, saa pallomeri koristaa olohuonetta. Jossain vaiheessa se varmasti löytää tiensä Roopen omaan huoneeseen, mutta ei nyt, eikä varmasti ihan heti...


Kurkkaa ihmeessä Geffer groupin verkkokauppaan, sieltä löytyy kaikkea puolapuista pallomeriin ja julisteista bobbleseihin. Sunnuntaihin (4.2.18) saakka saat koko verkkokaupan valikoimasta -15% koodilla KRISTA15!! Shoppailemaan voit hypätä suoraan TÄSTÄ!


*pallomeri saatu: Geffer group Oy






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)