2017/01/07

Vauvan sänky

Viikot vierii ja on hiljalleen aika ihan oikeasti alkaa valmistautua vauvan tuloon. Tänään raskausviikot ovat tarkalleen 34+6, esikoisemme syntyi 34+5! Nuorempi meni yli lasketun ajan ja tästäkin on luottavainen mieli, että päästään helposti viikolle 38+, jonne on ennusteltu leikkausaikaa... Sekin selviää lopullisesti jo viikon päästä. Melko hurjaa! 


Kuten olen kertonut, olemme hankkineet oikeastaan kaiken tarvittavan vauvalle, mutta tavarat ovat pyörineet pitkin kaappeja, nurkkia ja laatikoita. Vihdoin olen siis aloittanut ihan oikeasti laittamaan kotia ja tavaroita valmiiksi vauvaa varten. Ensitöikseen pesin kaikki pienet vaattet ja lakanat ja laitettiin sänky valmiiksi. Lakanat varmaan pesen vielä uudestaan, mutta oli ihana laittaa tuo pieni peti valmiiksi vauvalle. Sänkyyn on vielä tulossa valkoinen villapeitto toimittamaan päiväpeitteen virkaa ja lupaan esitellä sen heti kun mun äiti saa sen valmiiksi<3

Sänky tilattiin netistä, kun sain pakkomielteeksi saada juuri tämän mallin. Itseasissa meillä oli tämä täysin sama malli Petruksella, mutta olin kerennyt sen myydä jo pois. Sänky on Little Footprint Lilly, ja se on valmistettu koivusta. Ihastuin aikoinaan sen littaniin pinnoihin ja korkeisiin päätyihin. Päätöksen kruunasi laskettava reuna, joka helpottaa yösyöttöjä kummasti kun vauvan saa helposti pyöräytettyä viereen. Vauvan kasvaessa laskettavan reunan tilalle voi ostaa matalan laidan, jolloin sängyn käyttöikä kasvaa taaperon mukana. Sänky laitettiin tuohon meidän huoneen nurkkaan lähelle meidän sänkyä ja kunhan vauva kotiutuu niin aion vetästä pinnasängyn aivan meidän sänkyyn kiinni, haavan kanssa sängystä nouseminen kun ei ole mitään herkkua varsinkaan kesken unien. 

Paikalliselta nettikirpparilta ostin myös tuon babynestin, jolloin pinnasänkyyn saa ensikuukausiksi pesämaisen fiiliksen, babynest toki palvelee kätevästi tarvittaessa päivällä sohvalla tai yöllä meidän sängyssä. Väreiksi on valikoitunut harmaata ja valkoista. Tulevan isoveljen valitsema Pentikin norsukin pääsi jo odottelemaan tuhisijaa viereensä. Reunapehmusteen tilasin black fridayn aikaan hyvästä alesta ja siinäkin jatkuu tämä ihastukseksi muodostunut värimaailma. 


Sängyn päällä koristaa PuineNY:n ihana supersankari-viiri ja jossain kaapin pohjalla vielä lymyilee mobile, joka on koristanut jo esikoisen sänkyä, se pitäisi vielä siis tähän kokonaisuuteen kaivella. 

Näitä vauva-aiheisia postauksia siis on luvassa jatkossakin, kuten myös muuta lifestyle-juttua sisustuksen rinnalla. Mutta edessä siintävä kevät, hormoonit ja mammaloma ovat jo saaneet pientä sisustusintoilua aikaan... Jotkut ehkä jo bongailivat instan puolelta mitä täällä on tapahtunut, mutta siitä lisää piakkoin myös täällä. Sopivasti sikin sokin siis luvassa kaikkea sisustuksesta ihan tavalliseen arkeen meidän tyyliin. 

<3 
2 kommenttia:

  1. Onpa teillä tullu aikasin ensimmäinen! Meillä on kaikki menny yli lasketun ajan. Kolmatta odottaessa on luottavaisesti Turkissa niin, että paluu lento on viikon 35 alussa 😃 Huomenna nähdään...?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on ollu helpot raskaudet aina loppumetreille asti ja sit menty vähä mutkien kautta, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Huomenna nähdään joo! Lyllerrän paikalle ja katson jos joku raaja vielä liikkuu jotenkin ;)

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3