Sinne meni marraskuu

Niin vain vetelee marraskuu viimeisiään ja vuoden viimeinen kuukausi on täällä ihan just. Viime viikolla minusta tuntui kuin kesä olisi juuri eilen kääntynyt syksyyn ja  pitäisi alkaa kääntää ajatuksia jouluun, ajatus lähinnä hirvitti ja ahdisti. Sunnuntaina päätettiin suunnata keskustaan joulukadun avajaisiin  ja ihmisvirran kuljettamana kuljimme kohti Senaatintoria ja kun pääsimme perille, kirkon portailla lauloi kuoro kauneimpia joululauluja ja pian saapui Joulupukki vanhalla ratikalla. Yhtäkkiä minut valtasi kummallinen tunne, lapsia nauratti vaikka varpaita paleli ja huomasin kuinka mun suu kääntyi hymyyn, kaikki oli niin hyvin. Sieltä se tuli, aivan odottamatta ja ihan yks kaks, joulumieli, marraskuussa! En muista milloin olisin odottanut joulua ja nauttinut näin kovasti, tämä viikko on kuunneltu jo joulumusiikkia ja laitettu hieman joulua, ensi viikolla ajattelin suunnata jouluostoksille ja nauttia lisää glögiä ja pipareita, ehkä korkata myös joulusuklaat.

Nyt kuitenkin vielä pienen pieni hetki tätä marraskuuta ja hommia olisi ihan kiitettävästi ennen kuin kuu vaihtuu... Olis yks joulukalenteri täytettävänä ja työjuttuja melkoinen pino. Onhan tässä vielä... no, huominen! Kaiken tämän kiireisen marraskuun keskellä minua on myös pistänyt joku kummallinen sisustuskärpänen, tai no, yhtä ja toista olen haaveillut kotiin ja pidempään ja yksi haave toteutettiinkin viime viikolla kun ostettiin uusi tv! Eilen kävin ostamassa sitten myös uuden tason sen alle, sillä tuo nykyinen oli jämätaso joka vahingossa tuli mukana muutossa, se pääsi nyt eteiseen toimittamaan penkin virkaa. Eteinen pitäisi laittaa kuntoon niin voisin sitäkin esitellä ja muutenkin tämän talon esittelyt on jääneet ihan kokonaan.

Vieläkö tänne joku eksyy ja haluaisi kuulla ja nähdä lisää?


Tässä pieni kurkistus olohuoneeseen ilman sen suurempaa stailausta. Täältä lähti sohvapöytä kiertoon, koska se oli hieman pieni tähän tilaan. Matto vaihtuu kun saan siskon luolta meidän vanhan Jalpaikan, (jos se puhdistuu) sillä  hei eivät sitä enää tarvitse ja minä kaipaan lämpöä varpaiden alle talveksi... Ja uusi sohvapöytä saapuu joulukuun toisella viikolla.  Vielä kun saisi alakerrassa odottavan lampun kattoon niin alkais olla hyvä ja voisi nauttia loppuvuoden kiireettömistä päivistä.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille, joulukuussa luvassa yhtä ja toistaa kivaa myös teille lukijoille, joten pysykäähän kuulolla!

<3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)