Sopivasti sikin sokin koko viikko

Huh hah hei! Arvaattekos mitä! Minä olen melkein niin kuin lomalla. Eilen oli kauden viimeiset tanssitunnit omalta osaltani ja enää pari viikkoa SM-kisoihin, joihin on valmennettavana vielä kolme ohjelmaa... Mutta kevään työtahtiin tämä pari tuntia viikossa kuulostaa minun korviin lomalta! 


Viime viikko, tai oikeastaan jo edellisestä perjantaista asti juoksin pää kolmantena jalkana aina eiliseen asti, joten tämän päivän vapaa tuli enemmän kuin tarpeeseen. Viikko sitten Oulussa järjestettiin IKM-kisat, eli lasten ikioma tanssikilpailu, siellä menikin lauantai aamusta iltaan. Sunnuntaina juhlittiin pojan 8-vuotissynttäreitä sukulaisten kanssa, käytiin katsomassa kisoja ja tekemässä hieman töitä. Maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai menikin sitten oppilasnäytösten parissa ja päivät venyivät melko pitkiksi. Aamut oli täynnä kotitöitä, iltapäivällä lavaharjoituksia ja iltaisin tanssittiin kaksi näytöstä putkeen. Torstaina vielä purettiin katsomo viimeisen näytöksen jälkeen. Onneksi on mahtavat työkaverit niin nämä työmaratoonit ei tunnu yhtään niin pahalta. Perjantai menikin aamusta iltaan siivoillessa ja poikaa kuskatessa ystävän synttäreille. 

Lauantaina olikin sitten astetta jännittävämpi päivä, kun täällä Oulussa järjestettiin sisustuspäivä, jossa sain olla osallisena. Aamu alkoi sisustuskauppa- ja kaupunkikierroksella, jonne hyppäsin hieman myöhässä mukaan. Pieni pysähdys torin rannassa, olihan aamuvarhaisesta asti shoppailleilla jo hirveä jano, ja siitä matka jatkui kohti sisustuskurssia. Sisustuskurssin vetäjänä toimi tv:stäkin tuttu sisustussuunnittelija Tomi Kouvola. Minähän en todellakaan ole "istu ja kuuntele"-ihminen, mutta kun ihminen tietää mistä puhuu, on inspiroiva ja aihe on kiinnostava niin näköjään minäkin pystyn istumaan hiljaa paikallani kaksi tuntia täysin huomaamatta ajan kulua. Kurssi kesti yhteensä neljä tuntia, joka tuntui aivan liian lyhyeltä, onneksi edes siis sen verran! Toinen kaksi tuntia käytettiin ryhmätyöhön, jossa pääsimme suunnittelemaan hulppean kokoista makuutilaa, pukeutumistilalla ja kylpyhuoneella. Onnekseni ryhmässä oli ihania tyyppejä joiden kanssa ajatus meni hyvin yhteen, kolme perfektionistia samassa porukassa toki aiheutti pientä päänvaivaa ja ajankäytöllisiä ongelmia - mut hei! Meidän suunnitelmassa jokainen kohta oli millilleen mitattu oikeaan kokoon. Haha. Kurssin jälkeen vierailtiin ihanassa MiaDesign sisustusliikkeessä, josta ostinkin pienen muiston päivästä itselleni, nimittäin ihanan Yo Zen pääskynen kaulakorun. Siis MiaDesign on kyllä sellainen kauppa missä on ihana virerailla milloin vain ja aina sieltä löytyy jotain kotiin tai itselle! 


Päivää jatkettiin vielä  jääkiekon parissa  pienessä pubissa (jonka nimeä en edes tajunnut katsoa), Puistolan herkku pizzoilla ja lopuksi vielä lasillisten ääressä. Päivä piti sisällään rakkaan harrastuksen, eli sisustamisen lisäksi aivan ihania uusia tuttavuuksia, joita tulen varmasti tapaamaan jatkossakin. Hymy huulilla ajelin kotiin ja nukuin yksin x:nä aamu kymmeneen. Kiitos siis kaikille mukana olleille lauantaista! Ainoa mikä päivässä jäi  harmittamaan, oli kun ystäväni ei päässytkään osallistumaan päivään... 


Sunnuntaina heräilinkin rauhassa hiljaiseen kotiin, keittelin ison kupin kahvia, tanssahtelin hieman ja ajelin kahdeksitoista töihin. Klo 18 annoin kevään viimeiset "heippaläpsyt" oppilaille, painoin oven kiinni ja lähdin kotiin syli täynnä kukkia ja suklaata. Kiitollinen, väsynyt ja onnellinen minä on valmis kesään. Nyt lataan akkuja kohti kesän kursseja, leirejä ja kisamatkaa, sisustelen, ulkoilen ja nautin elämäni parhaasta asiasta, nimittäin perheestä<3 

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3