2016/05/24

Terassin sisustus

Eilen saatiin nauttia ihanasta kesäpäivästä. Vaikka pilvet valtasivat taivaan oli sää lämmin ja kutsui ulos. Päiväkahvit nautin pihalla ja innostuin siinä samalla sisustamaan terassia hieman lisää kotoa löytyvillä tavaroilla. Suunnitelmia terassin suhteen olisi vaikka kuinka ja haaveilu tuskin loppuu ikinä. Tämän harrastuksen varjopuoli - aina keksii jotain uutta "hankittavaa". 


Päänvaivaa minulle on aiheuttanut iso grilli, jolla saa hyvää ruokaa, mutta joka suojansa kanssa on aivan kamala, vie turhaa tilaa ja sotkee terassin. Meille on tulossa pihaan asfaltti parin viikon päästä ja olin ajatellut, että sen myötä grilli saa väistyä terassilta talon seinustalle, terassin portaiden alapuolelle. Mutta eilisen innostuksen myötä en jaksanut katsella grilliä terassilla enää yhtään, vaan se sai jo väistää tieltä. Grilli pääsi siis maantasoon ihan terassin viereen, missä se ei ole kenenkään tiellä, ei sotke terassia, mutta ei kuitenkaan ole kaukana yhteisiä illanviettoja ajatellen.
Terassilla meillä on vanhat sohvakalustot, joista yksi osa lähti jo äitini matkaan, kun ei tuohon enempää mahdu. Ruokapöytä terassille ostettiin joku aika sitten Jyskistä ja se sai kaverikseen meidän ruokapöydän tuolit kesän ajaksi. Seinää koristaa ikean metallihylly, johon on tarkoitus hankkia kukkia ja muuta kivaa kesäksi, nyt heitin siihen kaiken mitä löysin aina ikivihreistä lahjakukkiin. Pieni kastelukannu lähti matkaan Tigerista joku aika sitten ja ruukut kaivoin varastosta. Sohvalle nappasin kaapista muutaman koristetyynyn ja viltin, pöydällä koristaa lyhty ja ruokapöydällä betoniruukussa ihana hortensia. Kuopiossa mua odottaa terassille muutama ihana juttu ja tuo sohvapöytä saa sitten väistää tieltä. Kukkia ja muuta ihanaa pitää vielä hankkia ja sitten pitäisi käydä pihan kimppuun! 

Nytpä taidan napata kahvin kuppiin ja mennä nauttimaan hetkeksi aamuaurinkoon <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3