2016/06/07

Kuulumisia ja syy miksi blogi on ollut pari viikkoa hiljaa...

Tervehdys.
Kuten iloitsin, kevään kiireet jäi taakse ja edessä oli leppoisaa vapaa-aikaa. No, ihan ei mennyt kuten haaveilin ja suunnittelin. Toissa viikon torstaina illalla palelin ja joka paikkaan sattui, painuin pehkuihin ja mittasin huvikseni kuumetta (minulla ei ole oikeasti ikinä kuumetta), no sitähän oli 38.3. Äkkiä kuumetta alentavaa ja unille, perjantaina oli työpäivä! Perjantaina olo oli hyvä, kuumeesta ei ollut tietoakaan, päätin kuitenkin varalta ottaa lääkettä kuurina, ettei kuume nousisi... No kuumeeton "melkeinloma" jatkui lauantai-iltaan ja illalla olo alkoi taas heikentyä, "ystäväni kuume" oli tullut takaisin lääkkeistä huolimatta. Sunnuntai menikin sitten sohvan nurkassa torkkuen ja maanantaiaamuna valvotun yön jälkeen, oli pakko hakeutua lääkäriin kun keuhkoissa alkoi tuntua melko epämiellyttävältä... 

Koska vietin "melkeinlomaa" päätin mennä ihan vain päivystykseen, ajatuksena "tuskin mitään kummempaa on, jos jotain tähän yskään sais..." No, ensin tutki hoitaja ja hetken päästä pyysi huoneeseen lääkäriin joka hetken kuuntelun ja tutkiskelun jälkeen määräsi antibiootit alkavaan keuhkokuumeeseen. Apteekin kautta kotia ja olenkin viettänyt viimeisen viikon aika pitkälti makuuasennossa torkahdellen... Kuume onneksi laski parissa päivässä ja nyt alkaa olo olla lähellä normaalia, hengästyn helposti enkä uskalla vielä urheilla mutta hiljaa hyvää tulee. 

Tänään olin tunnin jo töissä ja hieman uskalsin antaa kropalle liikettä, sitä olen kaivannut. Mutta nyt voin ainakin rehellisesti sanoa, että olen levännyt. Taisi kroppa käydä hieman ylikierroksilla ja pakotti lepoon, onnistui. 


Nyt kohti kesää levänneenä ja täynnä tarmoa, vielä kun ne helteet saisi takaisin! 

Yritän saada huomenna kuvailtua vähän sisustusjuttuja, sillä jotain pientä täällä kotona on sairastelusta huolimatta tapahtunut ;) 


2 kommenttia:

  1. Paranemisia <3 Ihan hanurista tuollaiset diagnoosit...been there, done that !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 en odottanut kyllä yhtään näin pitkää sairastamista, jotenkin kun on tottunut kokoajan olemaan vauhdissa. Mut onneksi on koko kesä aikaa touhuta lasten kans ja liikkua :) ihanaa loppuviikkoa <3

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3