2016/06/22

Rakkaudesta tuoleihin - keittiön kesäilme

Huh, melkoinen viikko takana. Olin töissä lasten tanssileirillä maanantaista perjantaihin, ja opetin iltatunnit tiistaina ja torstaina, huipuksi takana oli hyvin vähäuninen kisaviikonloppu. Onneksi tämä viikko on kevyt ja oikeastaan tuntuu melkein lomalta, kun töitä on vain kaksi päivää ja aurinkokin on lämmittänyt mukavasti.

Lupailin sisustusjuttuja ja vihdoin pääsen esittelemään uusimman hankintani josta olen ihan megainnoissani! Nimittäin, kuten kerroin, meidän Kartellin tuolit saavat koristaa kesän  terassia ja keittiön pöytä etsi kaverikseen tuoleja. No, nyt on tuolit! 

Viime talvena ostimme työtuoliksi tämän Vitran DSR-tuolin ja se tuntui kivalta ruokapöydän kaverina näin kesällä, mutta tarvitsi kaverin. Eräänä iltana etsiskelin tuoli vaihtoehtoja ja huuto.netin kätköistä löytyi jotain mitä tiesin heti tahtovani, nimittäin Vitran DSW-tuoli! Tuoli on Vepsäläisestä ja ollut siellä näytillä, joten hinta oli oikein sopuisa. Hieman mietitytti miten tuolit sopisivat yhteen, kun jalat ovat kuitenkin erilaiset. Kuitenkin halusin tuolin, joka voisi palvella talvella muissa tiloissa, kuten aiemmin hankittu DSR. Nyt kun tuolit ovat hetken tuossa keittiössä palvelleet, tuntuu, että tykkään niistä joka päivä enemmän ja enemmän. Erilaiset tuolit tuovat pientä särmää melko säntilliseen musta-valkoiseen keittiöön, eivätkä häiritse yhtään erilaisuudellaan. Lisäksi näissä on aivan todella hyvä istua ja onhan nämä ajattomat kaunottaret. Uskallan sanoa, että rakastan näitä molempia!Talven tullen tuolit löytävät varmasti paikkansa makuuhuoneesta ja eteisestä, tai miksipä toinen ei voisi jäädä Mastersejen kaveriksi pöydän päähän... Syöttötuoli kun ei ole enää yhtään kiva juttu meidän 2-vuotiaasta. Huomasin muuten että meillä on kaikki tuolit mustia, paitsi tuo valkoinen penkki ja syöttötuoli. Nyt odotellaan sitten näiden lämpöisten kesäpäivien jatkuvan, jotta terassia ei ole sisustettu ihan turhaan ja lasten kaappeja täytetty ihanilla kesävaatteilla aivan suotta.

Ihanaa viikon jatkoa kaikille, toivotaan paljon aurinkoa ja lämpöä! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3