Vauvan hoitotaso (näin alkuun)Taisin kertoa aikaisemmin, että meidän vauvan hoitotaso tulee palvelemaan meidän kodinhoitohuoneessa. No, sinnehän minä sen järjestelin, mutta alkuviikosta sain päähäni, ettei se siellä ole yhtään kätevä näin aluksi. Leikkaushaavan myötä liikkuminen on hankalaa ja haluan kaiken olevan helposti. Meidän huoneen yhteydessä on toinen pienempi huone, josta löytyi valmiiksi lipasto jonne kaikki vauvan vaatteet on säilötty. Alkuun vaipatkaan ei juuri haise ja ne on omakotitalossa melko nopea nakata pihalle ja roskiin... Vauvan pituuskaan ei päätä huimaa ja hän ei vielä liiku, siitäpä se ajatus sitten lähti ja hoitotaso muutti kodinhoitohuoneesta meidän pikkuhuoneeseen. Hoitoalustaksi valitsin harmaan pilvi-ihanuuden ja vaipat ja muut sujautin koriin, joka on aiemmin sisältänyt milloin mitäkin roipetta kodinhoitohuoneen puolella. Hoitotason päälle ripustin Hand made by kotona malliston ihanan pilven ja harsot kasasin ihan vain tuohon reunalle, että ne on siitä helppo napata aina tarpeen tullen. Samalla kuin järjestelin hoitotasoa, tuli järjesteltyä koko huone. Vaaterekki ryöppysi miehen vaatteita ja ne sai siirtyä kaappiin (tästä olin kyllä kerran jos toisenkin hänelle maininnut...). Huoneen nurkkaa koristi myös pino tyynyjä ja ratkaisua odottava jalpaikka-matto. Tyynyt roudasin kaappeihin ja matto sai lähteä varastoon. Vaaterekin viereen ripustin pallovalot ja mattoa heitin huolettomasti vinoon. Nyt tänne huoneeseen on kiva tulla ja ovea voi pitää auki, eikä sotkut häiritse. (Harmi kun en napannut ennen kuvaa...) 

Jos joku muuten etsii Annon Jalpaikka mattoa 200*290 niin meiltä saattaa siirtyä myyntiin moinen, kunhan se on käynyt pesulassa. Se on pikkuvikainen valkoiselta puolen, mutta mustapuoli on täysin moitteeton!

Kun vauva kasvaa, niin hoitotaso siirtyy kodinhoitohuoneen puolelle, missä vesipiste on lähellä ja likavaatteet saa nakata suoraan koneeseen, mutta nyt mennään näin ja sinne asti myös miehen dj hommat joutunevat olevaan hieman tauolla... sorry rakas! Ja pieni puolustus tähän... dj kamat on odotelleet laukuissa jo pitkän tovin, joten joutavat odottamaan toisenkin.


Nyt pitäisi siis kaikki olla valmiina ja voidaan kotiutua vauvan kanssa hyvillä mielin, aloittaa vauva-arki ja elellä siinä ihanassa vauvakuplassa! 


2 kommenttia

 1. Hei!
  Voisin olla Jalpaikasta kiinnostunu. Millaista hintaa ajattelit?
  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, en ole vielä yhtään ehtinyt ajatella hintaa. Laitatko vaikka sähköpostia, tai viestiä Facebookissa niin palaan asiaan kun saan mattoa käytettyä pesulassa tai ainakin selvitettyä mitä se maksaa :) tuolta "ota yhteyttä" saat laitettua mailia helposti minulle päin!

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3