2017/02/02

Pyörähdys 3-vuotiaan valtakunnassa

Siivousinto on toivottavasti tullut jäädäkseen pitenevien päivien ja äitisyloman myötä. Kiireisen syksyn aikana pimeys oli viedä sen mennessään ja kiukkuinen raskaana oleva nainen pyörähteli kotona usein puhisten sotkua ja sekamelskaa. Elämä saa näkyä, mutta myönnän viihtyväni paremmin kun on siistiä - kukapa ei. Vihdoin ja viimein sain tartutettua siivousintoa myös poikiin ja siivottiinkin viikonloppuna meidän 3-vuotiaan huone yhdessä huoneen valtijan kanssa. Olohuoneen vieressä oleva huone on melko suuri ja sen onkin tarkoitus palvella myöhemmin pienempien yhteisenä huoneena. Toistaiseksi Petrus saa siis nauttia tilasta ja ikiomasta huoneesta ihan yksin. Huoneeseen hankittiin ihan vasta lisää säilytystilaa leluille, ja nyt suurimmatkin rekat ja muut sujahtavat kätevästi ikean stuvan laatikoihin, joita siis on kaksi vierekkäin. Ennen meillä oli toinen puoli stuvasta pöytänä, mutta Petrus kaipaili kovasti vanhaa pöytää jossa sai istua nenät vastakkain. Ostettiin siis laatikon kanssa samaan aikaan myös lack-pöytä, jonka ääreessä tuo pieni mies viihtyy. Lack-pöydän ääreen katetaan leikkiaterioita, piirrellään ja luetaan, pöytä taisi maksaa 5 euroa, eli eipä ainakaan mennyt se raha hukkaan! Lisäksi huoneen yhdessä nurkassa on vielä iso kangaspussi leluille ja legot sujahtaa isoon laatikkoon, joka yleensä majailee teltassa. Huone on sisustettu täysin 3-vuotiaan ehdoilla, kaikki on lapsen korkeudella ja leikin jälkeen on helppo kerätä lelut tilaviin laatikoihin. Melko usein leikit tottakai jäävät lattialle ja pöydälle, mutta silloin tällöin ne on kiva kerätä pois ja nauttia siisteydestä.


Matto on kirpparilta ja ikkunaan kaipailisin verhoa, mutta pohdin jos hankkisi jonkun kivan pimennysverhon joka voisi toimittaa kapan virkaa päivisin. Jos joku tietää tällaisia, saa vihjasta! Varastossa odottaisi vielä puolapuut, jotka toivottavasti saadaan tänne huoneeseen piakkoin ja yksi hylly etsii vielä paikkaansa, mutta hiljalleen hyvä tulee.


Huoneen omistaja on oikein ylpeä huoneestaan ja ihastelikin siistiä huonettaan myös itse kameran läpi sen jälkeen kun oli poseerannut tarpeeksi. Kun isi tuli töistä hän juoksi ovelle vastaan ja talutti kädestä pitäen katsomaan kuinka jokainen tavara oli paikallaan ja hänen huoneensa oli maailman hienoin. Onneksemme myös unet maistuvat täällä hyvin ja nukahtaminenkin on alkanut käydä melko helpoksi... Öisin kuluu usein pam, kun ovi lennähtää auki ja pienet jalat pistävät juoksuksi ja unet jatkuvat äitin vieressä, mutta ei mua haittaa, kerran ne on vaan pieniä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3