Blogivuosi 2017 ja pieni pyyntö lukijoille...

Ensinnäkin, Ihanaa uutta vuotta kaikille! Vuosi 2018 on täällä ja alku näyttää ainakin varsin lupaavalta. Yhtäkkiä tajusin, että bloginvuosikatsaus on jäänyt odottelemaan julkaisemistaan ja mennään jo vuoden toista viikkoa, anteeksi viivästys ja hiljaisuus...

Tammikuu


Vuosi 2017 starttasi äitiysloman aloituksella ja elettiin jännittäviä raskauden viimeisiä viikkoja, laitettiin vauvalle sänky ja pestiin pientä pyykkiä, yllätettiin miehen sisko vauvakutsuilla ja toteutettiin pitkäaikainen sohvahaave, kun Adea Band muutti meille. Odotusaika väheni ja ihasteltiin vauvan kulkupelejä, pakattiin sairaalakassi ja nautittiin ihan vaan siitä kun ei tarvinnut tehdä mitään. Loppukuusta odotusta oli enää muutama yö vauvan tuloon ja kirjoitin tulevalle pikkuveljelle kirjeen.

Helmikuu


Varmasti koko vuoden paras kuukausi, joka teki meidän perheestä kokonaisen. Kotona kaikki alkoi olla valmista, laitettiin hoitopiste valmiiksi ja sisusteltiin lastenhuonetta. Lopulta 3.2 odotus palkittiin ja sukellettiin vauvakuplaan, meidän ihme oli syntynyt. Vauva kasvoi ja kerroin hieman neuvolakuulumisia, ehdin sisustella ja muuten nautin vain vauvan tuoksusta kotona.

Maaliskuu


Maaliskuussa esittelin kuvia joita nappasin meidän 3-viikkoisesta, koska oltiin täysin missattu vauvakuvaus ja halusin jotain muistoksi, nappasin siis kuvat itse... Onneks muuten 1-vuotiskuviin päästään ihan ammattilaiselle, en malta odottaa! Yhtäkkiä meidän vauva oli jo kuukauden ikäinen ja kirjoittelinkin 4-viikkoisen kuulumisia, mikä pieni ihanuus tuo meidän jäbä on ollutkaan - on vieläkin  kyllä! Loppukuusta vietettiin ristiäisiä ja meidän hurmuri sai nimekseen Roope.

Huhtikuu


Kevättä kohti mentiin huhtikuun ensimmäisessä postauksessa, toisessa postauksessa esittelinkin meidän pienet virpojat joiden herkkuja riittikin muuten useaksi viikoksi eteenpäin. Ihana asustaa alueella, missä uskaltaa lapset laskea ovelta ovelle luottavaisin mielin. Huhtikuussa blogi oli hiljainen, nautittiin perheestä, keväästä ja elettiin vauvakuplassa, näköjään blogille ei siinä ollut tilaa...

Toukokuu

Kesä alkoi muistutella itsestään ja kevät oli pitkällä, jäätelö maistui ja minä pohdin miksi edes bloggaan, kenelle? mitä? ja onko hommassa järkeä... Aikaa blogille löytyi onneksi vielä ja päätin jatkaa, kirjoitellen mm. Roopen 3kk kuulumisia, vietettiin äitienpäivää ja kyselin lapsilta äitistä ja miten ihania vastauksia sainkaan. Kotiakin sisusteltiin hieman, kun ostetiin kotiin uusi juliste.

Kesäkuu


Kesä kesä kesä... no joo, kylmä sellainen. Saatiin olohuoneeseen ihana uusi matto, josta muuten kokemuksia pian, koska olen niitä luvannut jo aikoja sitten! Muutoin kesä menikin reissaten sinne tänne ympäri Suomea, oli kisoja ja mummolaa, kotia ja pihatöitä, blogi oli taas hiljaa...

Heinäkuu


Loma! Siis oltiin ihan vaan lomalla ja se oli niin ihanaa!

Elokuu

Kesä jatkui ja lomakin vielä ensimmäiset viikot, Roope täytti puoli vuotta. Kesän loppu häämötti kuun lopussa ja leivottiin sen kunniaksi helppo ja nopea kakku, jota voiskin muuten joku päivä tehdä... Vaikka lähestyvän kevään kunniaksi. Kun vauva lähti liikkeelle, jouduttiin myös hieman tekemään uusia ratkaisuja sisustuksen suhteen ja keinutuoli sai väistyä hetkeksi.

Syyskuu


Päivät alkoivat olla viileitä ja luonto oli kaunis, syksy oli saapunut, Roope täytti 7kk ja kerroin kuulumisia, nautittiin metsän antimisita ja juhlittiin Petruksen 4-vuotis synttäreitä.

Lokakuu


Lokakuussa syksyn pimeys meinasi jo ahdistaa, mutta kodin sisustelu piristi mieltä, nuo tyynyt ja viltti on muuten olleet aivan ihanat ja kovassa käytössä joka päivä, tykkään! Roope täytti 8kk ja nämä kuukauden kuulumiset on olleet myös itselle ihania, koska aion tulostella nämä vauvakirjan väliin itselle muistoksi, ilman blogia tuskin olisin näitä koskaan tehnyt... Elokuussa järjestin myös ihanan Hehku-valaisin arvonnan yhteistyössä Sessakin kanssa, valaisin muuttikin muuten juuri meidän huoneeseen jossa vihdoin ja viimein muutoksen tuulia... Loppukuusta karattiinkin lomalle, mutta sitä ennen jaoin herkullisen lohikakun ohjeen kanssanne.

Marraskuu


Marraskuu alkoi lomakuulumisilla, joita lukiessa muuten iski taas hirveä matkakuume! Olin päättänyt  uudistaa lastenhuoneen ja sainkin toteuttaa muutokset yhdessä maxplay:n kanssa. Marraskuussa vietettiin myös isänpäivää ja kuun loppuvaiheilla podin kovaa ennakkoikävää, sillä edessä oli työreissu ulkomaille...

Joulukuu


Niin vain alkoi olla vuosi lopuillaan ja joulukuussa meidän elämässä riittikin hulinaa, oli iloa ja surua ja perheen tärkeys korostui. Jouluviikolla haettiin kuusi , jota ihasteltiin ja laskettiin öitä jouluun. Jouluaatto vietettiin ihan vain kotona ja kuun lopuksi vielä kurkattiin meidän joulupöydän kattaukseen. Vuosi vaihtui kotona oman perheen kanssa.

Vuosi 2017 piti sisällään niin paljon, enkä kaikkea ehtinyt, osannut tai uskaltanut täällä jakaa. Saimme rakkaan poikamme, joka teki perheestämme täydellisen. Työt, jotka vauvavuoden kulkivat, hiljaa rinnalla, toivat minulle stipendin yhdessä maailman parhaan työparin kanssa. Ystävät, joita näin aivan liian vähän ja joita ikävöin aivan todella paljon. Menetin rakkaan ukkini, jota tulen ikävöimään aina. Kiirettä, joka söi paljon perheen yhteistä aikaa. Valvottuja öitä, pitkiä aamuja, itkua, naurua, iloa, surua ja onnea - elämää, vuosi 2017 oli täynnä elämää. Kiitollisin mielin kohti uutta...

Nyt on siis aika startata myös blogin uusi vuosi uusine kujeineen, rehellisesti olen monen monta kertaa meinannut heittää hanskat tiskiin ja poistaa koko blogin, mutta sitten muistelen miksi aloitin ja minähän aloitin halusta kirjoittaa, joten lopettaminen olisi luovuttamista ja sitä minä en harrasta. Mutta nyt toivoisin pientä apua teiltä, minua kiinnostaisi nimittäin tietää, mitä just sinä haluaisit lukea just täältä? Juttua tulossa ainakin meidän päivästä lasten kanssa, ihan arkinen postaus jota toivottiin jo tovi sitten vaan ihan oikeasti, nyt se on pian tulossa, ehkä jo tällä viikolla!

Jätä siis kommentti ja kerro niin pääsen toteuttamaan toivepostauksia - haaveeni!

4 kommenttia

 1. Sisustusjuttuja ja hyviä ale vinkkejä!!
  T:toloska

  VastaaPoista
 2. Älä vaan lopeta blogia, tää on huippu!

  Ois kiva lukea enemmän lifestyle tyylisiä juttuja, työstäsi,treenaamisestasi, perheen arjesta, lapsista, kodista, tyylistä.. siis ihan kaikesta :) vauvapostaukset ja kuukausikuulumiset on ollut ihan parhaita ja ihanan aitoja ja positiivisia :)

  Jos siis haluat, raota lukijoillesi enemmän aitoa elämää ja tunnelmaa - kotia ja sisustamista unohtamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi<3 Ihanaa, että olet tykännyt, ehkä juuri tuo aito elämä on se mistä kirjoittaminen on helpointa, mutta myös kaikkein jännittävintä... Ehkä nyt on siis aika ottaa askel rohkeampaan kirjoittamiseen ja katsoa mihin se johtaa. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle, kommenttisi sai kyllä niin hyvälle mielelle, kiitos!

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3