Pappelina olohuoneessa - kokemuksia

No niin, vihdoin päätin kirjoitella teille kokemuksia meidän olohuoneen matosta, eli Pappelina mono muovimatosta. Matto on ollut meillä nyt reilun puoli vuotta ja päässyt todella testiin viisi henkisen perheen arjessa ja juhlassa. Mattohan löytyi sattumusten kautta Helsingin Stockalta hetkellä jolloin aamukahvit kaatuivat matolle ja ajatus arjen kestävästä ja helposta matosta heräsi. Postauksen ensihetkistä uuden maton kanssa voit kurkata täältä!


Matto on ollut nyt siis tarkalleen seitsemän kuukautta meidän olohuoneessa. Tuohon aikaan mahtuu kesä, jolloin kotiin kantautui hiekkaa ja heinää, lapsille maistui jäätelö ja kotona kuljettiin likaisilla jaloilla lämpiminä kesäpäivinä. Tuli syksy ja alettiin viihtyä enemmän sisällä, leikit kantautuivat olohuoneeseen ja vauhtia riitti. Talven tullen olohuoneen valtasivat viltit ja taljat, joulun tullen kuusi ja koristeet, herkuteltiin olohuoneessa ja hups vaan oli glögit matolla muutamaan otteeseen. Arjen pyörteessä aamukahvit vauhdissa ja läikähdys matolle on enemmän jo sääntö kuin poikkeus, "meillä ei syödä tai juoda olohuoneessa", ei tietenkään miksipä niin tehtäisiin kun on keittiö... niin että siis kyllä, juon aamukahvin osa kaksi lähes joka aamu olohuoneessa, mieheni taas viihtyy lasten kanssa lattialla viikonloppuaamuisin kun tv:ssä pauhaa lastenohjelmat ja pienin haluaa rakentaa torneja puupalikoista. Vietämme siis erittäin paljon aikaa juurikin olohuoneessa ja koska matto on aikalailla keskellä meidän olohuonetta, vietämme aikaa paljon juuri matolla ja kyllä, se on saanut osakseen niin hiekkaa, jäätelöä, puklua, kahvia, mehua, suklaata ja vauhdikkaita leikkejä, mutta siinä se on, paikallaan, puhdas, kuin uusi!


Meillä imuroidaan noin kolme kertaa viikossa (joo, kolme, koska valkoiset lattiat ja kolme lasta) ja kerran viikossa pesen lattiat, samalla pyöräytän myös maton kostealla. Matto on niin helppo pitää puhtaana kun sen kanssa ei tarvitse pelätä, vaan sen voi kuivata jos jotain kaatuu ja pyyhkiä vielä kostealla liinalla tarvittaessa. Hieman nihkeän pinnan ansiosta matto pysyy paikallaan eikä luista vauhdikkaidenkaan leikkien alta ja mikä parasta, matto ei ole, eikä näytä yhtään kovalta ja muoviselta, vaan on jalan alla pehmeä ja näyttää hyvältä. Jos nyt jotain negatiivista haluaa asiasta kaivella niin joskus maton sivut meinaavat jäädä hassusti vinoon, mutta sekin asia on helppo korjata kun kiskaisee molemmista päistä maton ikään kuin tiukalle lattiaa vasten. Niin ja, ei tämä matto ehkä ulkonäöltään aivan mun suurin unelma ole, mutta tällä hetkellä kun lapset on pieniä, tämä on enemmän kuin täydellinen juuri meille.Uskallan siis suositella Pappelinan mattoa myös sulle, joka yhtään mietit asiaa!

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3