Toinen toista.



Aika hurjaa, että helmikuu on täällä ja meidän vauva täyttää huomenna  kaksi! (tai tavallaan tänään, kun kello on jo noin paljon) Aika on mennyt kuin siivillä, vaikka toisaalta tuntuu, että tuo pieni ihme on ollut meillä aina. Huomenna meillä siis juhlitaan. Koska Roope on hurja karhufani, tulee juhlat tietenkin karhuteemalla. Väreiksi valikoitui ruskea, vihreä ja kulta, saa nähdä mitä saan aikaan. Teen synttäreistä sitten ihan oman postauksen ja saatanpa jakaa muutaman ohjeenkin tänne, jos mun suunnitelmat onnistuu hyvin. 


Mutta tosiaan, tämä postaus ei ole synttäreitä varten, vaan ihan pieni kurkistus meidän kuluneeseen viikkoon. Meillähän arki pyörii pääosin kotona pienten kanssa ja tästä onkin toivottu postausta ja sen teen vielä tämän kuun aikana, kerron siis tarkemmin meidän arjesta ja miten päädyttiin siihen, ettei pienet menneet vielä hoitoon. Mutta nyt, tähän viikkoon kaikkine hulinoineen! Alkuviikko meni  hurjalla vauhdilla, nähtiin ystäviä ja oli vähän palaveria ja synttäreiden suunnittelua. Torstaina alkoi  mun työviikko, kuten aina, ja keskiviikkona aloinkin tavalliseen tapaan orientoitumaan töihin. Mun työ vaatii suhteessa enemmän aikaa virallisen työajan ulkopuolella, sillä tanssituntia ei ihan lonkalta pysty heittämään, tai minä en ainakaan. 

Koko alkuvuoden mun työviikot on venyneet ja päivät olleet yömyöhään lähestyvien kisojen vuoksi, niinpä viime yönäkin kävin kotona vain nukkumassa, söin aamiaisen ja lähdin töihin... tänään pääsin onneksi kotiin aikaisin ja ehdin tehdä synttärivalmistelut huomiselle aikalailla valmiiksi. Aamulla pitää vielä kuorruttaa kakku, koristeet nappaan siihen ihan viime hetkellä ennen vieraiden tuloa. Jääkaapissa odottaa lohikakku ja sen koristelen aamulla valmiiksi...  Juhlat aloitellaan klo 14, toivon mukaan tähän mennessä on saatu kaikki valmiiksi ja sankari on nukkunut päiväunet. Me käydään aamulla isompien kanssa vielä leffassa, joten senkin vuoksi sai tänään todella laittaa hihat heilumaan, että ehtii kaiken! Eiköhän me saada aivan kivat juhlat juhlittua, sankari ainakin odottaa jo kovasti. Ihana kun Roope alkaa jo hieman ymmärtää, että kaikki on laitettu häntä varten ja odottaa vieraita ja hokee ”sanon kiitos” kun edes tulee puhe juhlista. 
Nyt, mä istun vielä ihan pienen hetken tässä sohvalla ja painun unille, sillä 7:30 soi herätyskello, että ehdin tehdä kaiken valmiiksi ennen kuin pitää lähteä ajelemaan keskustaan.


Ihanaa viikonloppua <3

Niin, ja siis, maailman isoin kiitos kaikista kommenteista ja viesteistä mitä olen saanut niin täällä, kuin instagramiin puolella! Kiitos, kun vierailit täällä, toivottavasti viihdyt jatkossakin! Pus!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)