2014/12/06

Hiipivä joulumieli

Mahtavaa itsenäisyyspäivää kaikille! Me hypättiin aamulla autoon ja kohti Rovaniemeä ja perille päästyämme kävimme heti moikkaamassa Joulupukkia tonttuineen hänen kotiluolassaan. Takapenkillä oltiin enemmän kuin innoissaan ja etupenkillä tunnelma oli vielä hieman kireä johtuen matkan myöhästymisestä ja hieman hankalasta aamusta. No, matkalle päästiin kuitenkin ja mielikin muuttui iloiseksi kun pääsimme perille ja sukelsimme jouluisiin tunnelmiin.

Tällä viikolla Joulumieli on hiljaa hiipinyt minunkin luokseni tuoden jonkinlaista rauhaa ja iloa päiviin. Kuluneella viikolla uskaltauduin jo laittamaan kotiin hieman punaista tuomaan joulun tunnelmaa. Minusta meillä oli jo melko jouluista, mutta Oliverille punainen on se joulun väri, joten pitihän sitä vähän laittaa. Torstaina pääsin pyörähtämään myös jouluostoksilla ja lähes kaikki lahjat onkin saatu hankittua. Alan siis olla melko valmis jouluun.

Lasten myötä olen myös innostunut taas lähettämään joulukortteja. Olen aina tykännyt saada kortteja ja vaikka ei aina yhteyttä kaikkiin ehitisikään pitämään säännöllisesti, on joulukortti kiva osoitus siitä, että ketään ei kuitenkaan olla unohdettu. Viime vuonna kortteja koristi kuva lapsista, joka lienee lapsiperheiden ainainen hitti. Tänä vuonna päätimme askarrella kortit itse ilman kuvia. Kummeille ja mummeille lähtee poikien kuvat sitten muutoin kortin matkassa. Korttitarpeet kävin hakemassa jo edellisellä viikolla ja tällä viikolla ollaankin iltapäivisin vietetty aikaa liimaillen ja leikkailen. Jospa kortit sitten ensi viikolla saisi matkaan. 

Laitoin juuttinauhaa ja pienet pyykkipojat koristamaan eteisen seinää ja odottamaan joulukortteja. Joka vuosi niitä kuitenkin on jokunen tullut ja aina mietin mihin ne laittaisi, niin nyt  ei tarvitse miettiä. Miten en oo keksiny tätä aikaisemmin?

Automatkan käytinkin muuten tähän kirjoittamiseen ja nyt viimeisteltyäni tämän (en osannut puhelimella, liekkö edes mahdollista) aion nauttia hotellista ja tästä pienestä "lomasta" perheeni kanssa. Linnanjuhlat ja vähän karkkia, aika jees!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3