2014/12/21

3 yötä jouluun on...

Nyt on jäänyt kirjoittelut aivan huomaamattani joulukiireiden keskellä. Bloggaaminen ei vielä ole löytänyt rakostaan päivärytmistä, eikä näköjään edes viikkorytmistä, mutta toivon, että se löytää sen ensi vuonna. Haluan oppia, kehittyä ja innostua lisää tästä hommasta. Äsken iski oikein ikävä tätä blogia ja tajusin etten ole kirjoittanut liian pitkään aikaan, tai kun ajattelin, että postauksissa pysyisi joku rytmi, itseni vuoksi. No mutta, jospa pikaiset moikat ja kuulumiset täältä sohvan nurkasta.

Perjantaina alkoi loma ja syksyn kiireet loppuivat siihen, lumi satoi maahan ja joulumieli iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Lauantaina vietettiin perheen kesken pikkujouluja, laitettiin kuusi, leivottiin pipareita ja torttuja, syötiin jouluisia ruokia ja annettiin yhdet lahjat jokaiselle. Minä sain Oliverin itse tekemän liinan tai keittiöpyyhkeen (Oliver ei muistanut kumpi se oli), johon oli kirjailtu Suomen lipun rajat, kuulema olisi pitänyt tehdä kokonaan valkoinen ja sininen, mutta ei ollut jaksanut enempää ommella. Iltaa vietettiin herkutellen ja yhdessäolosta nauttien, sekä kuusta ihastellen.

Muovikuusi ehkä hieman latistaa tunnelmaa, mutta kun karkaamme joulun viettoon muualle, on tuo ikivihreä varsin vaivaton vaihtoehto.

Viimeiset viikot ovat tosiaan menneet melko kiireisissä merkeissä, työtä, joulujuhlaa, joulunäytöksiä ja toki pieniä tonttupuuhia... Nyt kiireet ovat ohi ja lahjatkin hankittu, joten saan hetken nauttia ja siivoilla kotia rauhassa odottamaan meitä reissusta. Muutamat lahjat vielä odottavat paketointia.

Tänäkin vuonna hankimme lahjat kummilapsille ja pienet jutut perheillemme, sekä yhdet paketit omille lapsille. Lisäksi yksi paketti lähti erääseen Helsinkiläiseen lastenkotiin, jonne tuttavani toimittavat lahjat yllätyksenä!

Joulua lähdemme viettämään Kuopioon perheeni luokse. Odotan jo niin kovasti sitä lasten riemua ja yhdessäoloa - sitä ei vaan voita mikään! Me pääsemme matkaan vasta tiistaina, mutta toisaalta on ihana nauttia joulun odotuksesta myös kotona ja nukkua omassa sängyssä. Aattoaamuna sitten koristellaan kuusi porukalla ja nautitaan puuroa, käydään varmaan haudoilla ja nautitaan yhdessä olosta, toki syödään ja odotetaan malttamattomina Joulupukkia. Ai että, niin ihanaa!!! Enää kolme yötä jouluun...

Nyt taidan heittää vielä glögit lämpenemään ja tuhota hieman lisää suklaavarastoa, joka on kasvanut nyt jo aivan liian suureksi. Mutta, jouluna saa syödä mitä vaan ja miten paljon vaan, eiks nii?
Ihanaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3