2016/02/05

Entten tentten olohuoneessa

Entten tentten teelika mentten ja sinne vai tänne, ehkä kuitenkin toisinpäin, eiku... Meidän olohuone on pyörinyt ympäriinsä etsien oikeaa suuntaa, ihana että huone antaa mahdollisuuksia muutoksille, mutta kun ei meinaa osua niin turhauttaa. Alunperin olin suunnitellut olohuoneen tietyllä tavalla ja tv-taso meni sen vuoksi uusiksi, no eräänä päivänä keksin heittää kaikki toisinpäin ja ikävä vanhaa tv-tasoa kohtaan iski heti. Monta viikkoa mentiin niin, että sohva oli keskellä olohuonetta ja sitä järjestystä esittelinkin myös täällä

Tässä välissähän olohuone on siis ehtinyt pyörähdellä ympäri parikin kertaa... eh heh.

Edellisessä postauksesta kerroin eteisen muutoksesta ja sohvan takana ollut kaappi, joka siis ehti jo hetken olla myös makuuhuoneessa, muutti eteiseen. Eteisen penkki löysi paikkansa sohvan takaa (olohuone siis oli taas tämän postauksen jälkeen pyörähtänyt ympäri)ja näytti ihan hyvältä, vaan joku kuitenkin tökki. O:n huoneeseen meno tuntui sohvan ohi ahtaalta ja etenkin kun takassa on tuli on takan vierestä juokseminen hieman kyseenalaista. Meillä kun asuu kaksi juoksujalkaista lasta.. 

Eilen aamulla istahdin sohvalle ja päätin että ei, tämä huone ei miellytä minua näin. Niin monelta sain kehotuksia siirtää sohvaa keskelle ja minä yritin, minä todella yritin, ehkä välillä myös tykkäsin. Mutta kyllä se on niin, että omaan itseensä pitää luottaa kun on kyse omasta kodista ja niin sohva siirtyi jälleen pitkälle seinälle ja tv-taso O:n huoneen oven viereen. Nyt olohuoneessa mahtuu leikkimään, pelaamaan ja oleskelemaan. Tykkään! Sohvan yläpuolelle sain myös vihdoin laitettua paikkaansa etsineen stringhyllyn ja Pentikin peilin, jotka täydentävät nyt kivasti kokonaisuutta olohuoneessa. Stringhyllyn päälle kaipasin jotain vihreää ja pyörähdinkin kukkakaupasta hakemassa Kodinonnen matkaan. Kevät alkaa selkästi kutkutella mielessä, sillä tilasin kotiin pientä piristystä, niistä lisää kunhan ne saapuvat. Ja tiedottekös, tänään minusta tuntuu, että ymmärrän ihmisten "perjantaihehkutuksen", olen ollut aamusta asti yhtä hymyä, eikä edessä siintävä työpäivä tunnu yhtään pahalta. Illalla aion hieman herkutella, nauttia kynttilän valosta ja valvoa myöhään jos ei nukuta, meillä on nimittäin huomenna vapaapäivä ilman mitään suunnitelmia! Meidän perheen yhteiset vapaapäivät ovat todellista herkkua näin alkuvuodesta, joten siitä me otetaan varmasti kaikki ilo irti. 


Nää meidän karvakamut, tahtoo aina tulla kuikuilemaan kun nappaan kameran käteen ja toisella on pakottava tarve sotkea sohvatyynyt samantien kun ne on joku järjestellyt, tässä postauksessa siis ei tästä syystä esiintynyt kaunista sohvatyynyasetelmaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!!!

2 kommenttia:

 1. Meillä on aika paljon samanlainen olkkari, kun teillä. Olen monesti miettinytkin, että onkohan meillä sama talomalli, ja kun näin instassa teidän pääsisäänkäynnin, niin epäilykset vain vahvistuivat.. :)

  Meillä on myös pyöritelty olkkarin kalustusta joka suuntaan, mutta paras taitaa olla tämä, kun sohva (tuo sama.. :D) on vinottain niin, että pääty osoittaa takkaan, ja tv-taso on tuolla seinällä, missä teillä on nyt sohva. Meillä jää siten ihan hyvin kulkutilaa "peräkamariin", mutta voi olla että teillä on syvyyssuunnassa kapeampi huone.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa :) meillä tää tuntuu toimivan parhaiten. Vähiten liikkuvia epäsymmteriaan meneviä osia kun sohva ei pääse karkaamaan kauas. Tykkäsin siis myös toisin päin tavallaan, mut sit vähä häiritsee ku sohvaa ei saa symmetriaan ikkunoiden kans kunnolla. Olisipa kiva nähdä inspiraatio kuvia teiltä siis jos olohuone on saman mallinen! Insta? Meillä tämä taitaa olla kastellin economy tms?

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3