2016/02/10

Ripauksella vihreää

Kevät taitaa jo kuiskia minun korvaani ja saa minut sekoilemaan. Kerroin aiemmin, että tilasin kotiin pientä piristystä ja nyt ne vihdoin ovat täällä. Yhtenä aamuna selailin aamukahvia juodessa H&M:n kuvastoa ja ihastuin vilttiin joka sopisi meidän olohuoneeseen täydellisesti, no siltä istumalta avasin koneen ja lähdin seikkailemaan H&M:n nettisivuille. Samantien huomasin ihastelevani kuvaa jossa oli yhdistetty vihreän eri sävyjä, oli pakko ottaa toinen kuppi kahvia, sillä enhän minä osaisi kotiini ostaa vihreää. Siirryin koneen ja kahvin kanssa sohvalle ja katselin ympärilleni, yhtäkkiä matto tuntui kaipaavan kaverikseen jotain vihreää, sohvakin tuntui tylsältä ja niin siinä sitten kävi... Tilasin vihreäkuvioisen tyynynpäällisen, ihan yhden vain näin alkuun. Kaappien perukoilta löysin myös tuon iittalan kivilyhdyn joka sopii uuteen tyynyt ihanasti ja kun nurkassa kyyhöttää vihreä huonekuusi, pöytää koristavat tulppaanit ja hyllyn päällä komeilee Kodinonni, on vihreä vallannut olohuoneen melko hyvin. Seuraavaksi ajattelin ostaa vihreät kynttilät  mustiin nappuloihin ja tv-tasolle jonkun viherkasvin, sitten vihreää onkin yllinkyllin. 


Tilasin samalla myös tuon hauskan korin, joka oli isompi kuin luulin, mutta se löysi sitten paikkansa kuusen luota. Uashmaman paperipussi ja mustakori ovatkin aika ihana yhdistelmä, ja kori on myös pelkkää pussia tukevampi eikä kuusi pääse kaatumaan niin helposti.


Mut hei, jos sininen tyyny makuuhuoneessa tuntui värien ilottelulta, niin voinette kuvitella mille tämä vihreä olohuoneessa tuntuu! Tämä on oikea väripommi, joka kummasti piristää kotia ja mieltä. 

Mitäs tykkäätte? Joko teihin on iskenyt kummallinen kevätpörriäinen joka tahtoo tuoda väriä kotiin?

2 kommenttia:

  1. Tyyny näyttää kivalta! Kevättä rinnassa täälläkin! Jotain ihan pientä oon tilannut, mutta haluan vielä jotain pientä lisää :) Kivaa loppuviikkoa, ootko tulossa Puustelliin lauantaina?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En valitettavasti pääse - harmittaa! Lähen pyörähtää Rovaniemellä opetushommissa... Ens kerralla mukana taas! :)

      Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3