2016/02/18

Uusi työtuoli

Huh, onpas taas aika vierähtänyt, enkä ole viikkoon ehtinyt edes avata tietokonetta, saatika koskea kameraan. Viikossa on kuitenkin tapahtunut jos minkä moista ja aiheita onkin varastossa nyt mukavasti ja kirjoitettavaa riittää. 

Ihan aluksi oli pakko tulla esittelemään teille meidän uutta työtuolia, joka oli mieletön löytö ja sattuma tori.fi sivuston kautta. Minulla on tapana selailla nettikirppareita iltaisin, jos tv:stä ei tule mitään katsottavaa. Eräänä iltana silmiini osui hyvällä hinnalla myynnissä olleet Vitran DSR- tuolit ja innostuin. Meidän Mastersithan voisi muuttaa kesän saapuessa terassille ja nämä valkoiset kaunokaiset meidän ruokapöydän kaveriksi, no mies ei oikein innostunut... Päätettiin, että sellainen sopisi työpöydän seuraksi kivasti, vaikka olimmekin aiemmin hieman katselleet mustaa. Ihan jo siksikin, jos string system joskus muuttaa olohuoneeseen, sopisi musta DSR täydellisesti mustan RAR:n kaveriksi... No, tuolit menivät kaupaksi pakettina, mikä oli tietysti odotettavissa, mutta arvatkaa mitä! Seuraavana päivänä samainen myyjä ilmoitti, että heillä olisi myös yksi musta tuoli myynnissä, jos yhtään kiinnostaa, ja sehän kiinnosti! Mieskin "innostui" (no tiedättehän te miten miehet "innostuvat" näistä sisustusjutuista, hyväksyvät asian) ja niinpä tuo tuoli kaunokainen muutti meille eilen illalla. 
Tässä minä nyt istun meidän uudella tuolilla, joka on ihanan vankka, hyvä istua ja minun pituudelleni täydellinen. Tämä on siis vanhaa korkeutta, mutta string systemin pöydän korkeutta laskemalla hieman, tämä on juuri oikean korkuinen. Miehenikään ei ole mikään kaikkein pisin, joten hänkään ei pitänyt tuolia liian matalana. Me niin tykätään tästä! Ja siis, tämän sopii ihanasti lisätuoliksi myös meidän Mastersejen kaveriksi keittiöön... Kuinka innoissaan voi ihminen olla tuolista!


Nyt minä lähden tanssimaan, ihana päästä pitkästä aikaa itse oppilaaksi!

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on työtuolina matalampi malli, ja onhan se kyllä hyvä istua. Aiemmin oli Kartellin Victoria Ghost, josta ei voinut kyllä samaa sanoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me katseltiin jopa sellaisia "oikeita" työtuoleja, mutta niin vähän töitä kotona tehdään, että en niistä innostunut:) tämä tuli kuin tilauksesta!

   Poista
 2. Tosi kauniin työtuolin olet löytänyt, sehän on kuin tehty tuohon. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä löytö! Kiitos myös kommentistasi, tulenpa vierailemaan ja lueskelemaan ihan ajan kanssa, vähän kävin jo kurkkimassa ja puoli kateellisena ihastelin kirppislöytöjä, niin ihana kun joku jaksaa kierrellä live kirppuja!

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3