2016/04/14

Mitä löytyikään hulluilta päiviltä!

Vannoin toissa vuonna, etten enää ikinä mene Hulluille Päiville! No, viimeksi en mennyt, mutta sorruin kyllä nettiostokseen. Silloin meille kotiutui hay loop stand naulakko... No, tällä kertaa olin jotenkin  sivuttanut koko Hullarit ajatuksistani ja kuvastoa selilin puoli vahingossa edellisenä päivänä. Ainahan sieltä jotain löytyy mitä olisi kiva ostaa, pakollista harvemmin. 

Torstaina kuitenkin päätin pyörähtää Stockalla ihan vaan lasten vaate löytöjen toivossa, no niitä ei juuri löytynyt (paitsi kummitytölle ketaiset kurahousut) ja päätin pyörähtää nopeaa yläkerrassa. Yläkerrasta löytyikin sitten jotain mitä oltiin pidempään mietitty, mutta jota en sen kummemmin ollut kuvastosta noteerannut, kun itseasiassa luulin, ettei sitä täällä Oulussa myytäisi. Ja mitäkö löysin, no mustan String Pocket hyllyn!  Netistä nämä oli kuulema myyty heti aamulla, mutta Oulussa näitä oli vino pino ja nappasin yhden meille. 
Meidän keittiöhän on pääosin valkoinen, yhdestä seinästä kaappien takaa löytyy mustaa ja kaikki koneet ovat mustia (uuni, jääkaappi, pakasti ja mikro), joten musta hylly tuo mielestäni kivasti ryhtiä kokonaisuuteen eikä häviä seinään. Hetken hyllyn vaihdon jälkeen (tässä oli siis aiemmin valkoinen pocketti) hieman vierastin sitä, yhtäkkiä hylly pomppasi seinältä näkösälle ihan eri tavalla, mutta päätin sen antaa olla ja pohtia. Onneksi annoin, sillä nyt mä rakastan sitä tuossa! Se on ryhdikäs ja sopii keittiöön täydellisesti. Valkoinen hylly sai muuttaa muualle ja instagramin seurailijat jo tietävätkin mihin se pääsi, mutta täällä asiasta lisää kunhan saan kuvailtua koko huonetta paremmin. 


Kuten varmaan kuvista huomasittekin, keittiön ilme on hieman keventynyt kun pöydän ympäriltä on kadonneet mustat Kartellin tuolit. Jotenkin kaipasin valkoista ja valoa näin kevään tullen ja vanhan eteisen penkin etsiessä paikkaa syntyi ajatus keittiön kesälookista. Kartellin tuoleja ei toki ole hävitetty minnekään, vaan ne pääsevät kesäksi terassille. Niitä lämpimiä päiviä odotellessa... Syksyn tullen roudailen mustat tuolit taas sisälle ja ne pääsevät takaisin ruokapöydän ympärille.  


Mitäs tykkäätte keittiön kevyemmästä ilmeestä ja joko siellä odotellaan terassikelejä? :)

4 kommenttia:

 1. Kivat noi lasten tabletit? Mistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä! Meillä löytyy myös valkoisena ja voin kyllä suositella :) maxplay verkkokaupasta niitä saa ainakin, kg designin ovat :)

   Poista
 2. Sopii kyllä tosi hyvin valkoiseen keittiöön tuo musta Pocket :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo se kyllä vähä ilmettä! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3