Valmiina Vappuun!

On se vaan kumma mitä aurinko ja lämpö saavat aikaan. Tänään kesä antoi selvästi pienen muistutuksen tulostaan kun auringossa oli varmasti se +20 astetta lämmintä. 


Aamulla kuskasin pojat kouluun ja hoitoon ja aamukahvin jälkeen syöksyin saman tien pihahommiin. Aurinko lämmitti ja lopulta tarkeni täysin pelkällä collegepaidalla. Pihatyölookkihan mulla siis oli tottakai suoraan muotilehden kannesta - melkein hävetti törmätä naapureihin! Haravoin hikihatussa pari tuntia ja innostuin kantamaan jo terassikalusteita varaston kätköistä. Vielä ei terassi ole kuvauskunnossa, mutta jos sää on yhtä ihana huomenissa, niin homma saa jatkua! 

Vapun sääennuste näyttää kyllä melko hyvältä... jokohan sitä nauttisi kahvit terassilla! 

Meidän Vappu meneekin kotosalla poikien kanssa, kun mies on perinteisesti Rukalla työn touhussa. Lasten toiveesta Vapuksi hankittiin ilmapallot, munkit, simat ja karkkia, ja mä saatoin vähä seota karkkihyllyllä... Edessä pienet sokeriöverit, mut onneks Vappu on vaan kerran vuodessa, tai hei, ehkä mä säästän osan (okei, tuohon mä en jotenkin usko itsekään). 


Mitähän täällä Oulussa voisi lasten kanssa Vappuna tehdä? Autot käydään ihailemassa, mut entäs muuta? Vinkit on tervetulleita! 

Millaiset vappusuunnitelmat teillä on tälle vuodelle ja löytyykö jotain Vappu perinteitä? :)


Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3