Pojan huoneen sisustus ( ja lapsi kameran takana)

Meillä sisustusinto ja kuvailu on hieman tarttunut tuohon meidän kohta 8-vuotiaaseen (siis ihan oikeasti, voiko tuo poika täyttää jo 8?!) ja hän halusi kuvata oman huoneensa ihan itse. O:n huone on melko suuri ja tuntuu jokseenkin vielä hieman keskeneräiseltä. Huonetta on tarkoitus päivittää kesällä ja olemmekin jo yhdessä tehneet pieniä suunnitelmia pojan kanssa. 
Kuluneella viikolla saimme pitkästä aikaa siivottua huoneen ja vaihdettiin työpöydän ja lipaston paikkaa ja tämä järjestys toimii ehdottomasti edellistä paremmin. Sänkyyn ostettiin myös joku aika sitten uusi patja ja sänky sai venähtää täyteen mittaansa. Kesällä huoneeseen olisi tarkoitus roudata mökiltä vanha laveri, jonka suhteen minulla on hieman tuunaussuunnitelmia. Sinne asti huone saa palvella asujaansa näin ja onneksi asukas on kovin tyytyväinen omaan huoneeseensa. 


Lipastot ovat olleet ihan mahtava säilytysratkaisu, jokaisessa laatikossa lukee mitä laatikossa on ja ihme ja kumma, huone pysyy pääpiirteittäin aika siistinä... Lipaston päälle tahtoo kyllä kerääntyä tavaraa, mutta ehkä se kuuluu asiaan kun huoneessa tosiaan asustaa ekaluokkalainen poika. 

Yllä olevat kuvat on siis ihan minun omia räpsyjäni ja tästä eteenpäin jokainen kuva on täysin pojan itseottama. Lupasin, että joku päivä O saa kuvailla koko talon. Lupaan sitten tehdä sellaisen pienen taloesittelyn lapsen silmin. 


Poika sulki oven ja räpsi kuvia, sanoisin, että aika ihania! 

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3