2017/01/31

Kirje meidän tulevalle ihmeelle.

Hei Pieni, 

Istahdin sohvalle ja aloit heti muistuttelemaan itsestäsi. Olet ollut melkoisen vilkas jo viikolta 19 saakka ja ollaankin isäsi kanssa ihmetelty ja ihasteltu kasvavia voimiasi joka ikinen päivä. Tänään on tiistai, sun tulevat veljet eivät ole nyt kotona, vaan minä, äitisi olen ihan yksin. Aina kun olen yksin minulla on aikaa ajatella ja joskus ajattelenkin ihan liikaa... Viime päivät olen lakkaamatta ajatellut sinua, sillä kolmen yön päästä me tapaamme ensimmäistä kertaa. On tavallaan hassua, ettei olla vielä koskaan tavattu, mutta rakastan sinua hurjan paljon jo nyt. Olet kasvattanut minulle melkoisen kummun tuohon eteen, ja valehtelisin jos väittäisin, etten odota myös sen katoamista. Raskausaikasi on ollut helppoa ja ihanaa, vaikka tottakai välillä pysähdyn murehtimaan milloin mitäkin, mutta niistä sun ei tarvitse tietää. Tällä hetkellä toivon maailman eniten, että kaikki menis syntymäpäivänäsi hyvin ja saisin sinut vierelleni, että voitaisiin heti alkaa tutustua toisiimme paremmin ja voisin vain suukotella ja ihastella sinua aamusta iltaan. Veljesi, joita sinulla muuten on kaksi, ovat joutuneet viettämään ensimmäiset päivänsä lastenosastolla ja tällä kertaa mun suurin haave tosiaan olisi, että saisin jakaa ensimmäiset päiväsi sun kanssasi vierekkäin. Mutta sun ei tarvitse siitä huolehtia, susta pidetään siellä hyvää huolta varmasti kävi miten kävi. 

Pian saat siis kokea elämäsi ensimmäisen järkytyksen, kun lääkäri ottaa sut pois sieltä lämpimästä, mutta usko pois, täällä on kivaa ja sua odottaa rakastava perhe. Sun perheeseen kuuluu siis minä, eli sun äiti, joka on joskus hieman ylihuolehtiva tiukkis, mutta lupaan rakastaa sua aina maailman eniten, ihan niin kuin sun veljiäsikin. Sitten sulla on kaksi maailman parasta isoveljeä, Petrus on 3-vuotta, hän on eläväinen aito ihana sisupussi, jolta opit varmasti paljon kaikkia temppuja ja hän tulee rakastamaan sinua varmasti ensinäkemältä ihan suunnattomasti. Välillä Petrus meinaa olla hieman raju rakastaja, mutta oppii varmasti suukottamaan hellästi ja tajuaa ettei sinua voi kovin kovati ainakaan alkuun halailla. Toinen sinun veljistäsi on Oliver, hän on jo 8-vuotias, eli uskallan sanoa, että hän on jo isopoika. Oliver on tunnollinen, hieman Petrusta rauhallisempi ja aivan todella hurmaava isoveli sitten teille pienemmille. Oliver odottaa sinua jo tosi tosi innoissaan ja on kertonut sinusta kaikille kavereilleen, tunnustellut monet kerrat sun potkuja ja ihmetelly sun liikehdintää siellä mahassa. Lisäksi sua odottaa täällä maailman paras isä, joka on jakanut tämän odotuksen minun kanssani. Iskä on välillä vähän höpsö, jaksaa pelleillä teidän kanssa ja toimii vaikka sohvana lattialla tarpeen tullen. Välillä isi on työreissuilla, mutta sillon me aina soitetaan sille sellaisia facetime-puheluita, joista se näkee meidät ja me se. Isäsi on rakastava ja huolehtiva, uskallan sanoa, että maailman paras. Hän tulee mukaani kun synnyt ja saatkin tutustua ensin hetken hänen kanssaan, luulen että sinustakin tulee ihan isin poika, kuten veljesikin. Meidän kaikkien ääniä olet varmasti ihmetellyt ja kuunnellut jo pitkän tovin siellä mahassa, ja pian saat kaikille äänille kasvot, toivottavasti et ole kovin säikähtänyt koviä ääniä, joita etenkin tuolta pienemmältä isoveljeltäsi aina pääsee... Saatetaan siis olla myös hieman äänekäs porukka, mutta tulet täydentämään meitä entistä ihanammaksi perheeksi. Tämä perhe on minulle kaikki kaikessa, enkä millään malttaisi odottaa, että tulet ja teet meistä kokonaisen, pian alkaa meidän ikioma tarina viiden hengen perheenä. 


Pian siis saan sinut ensimmäistä kertaa syliini, lupaan ihmetellä sinua ensi hetkestä, kertoa sinulle joka päivä kuinka paljon sinua rakastan, lupaan olla sinulle äiti johon voit aina luottaa ja turvautua. Me odotamme sinua jo, olet meille rakas<3 Pian nähdään pienokaisemme! 


2 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3