Sopivasti sikin sokin 2016

Olen viime päivinä lueskellut paljon vuosikatsauksia blogeista ja päätin lopulta tehdä omanikin. On oikeastaan ihana hieman muistella kulunutta vuotta, joka oli melkoisen tapahtumarikas. Näin jälkeen päin ajateltuna vuosi 2016 oli aivan mahtava, ihan kaikkine haasteineen, iloineen, suruineen ja saavutuksineen, yllätyksineen ja lahjoineen. No, eiköhän hypätä aikamatkalle...

TammikuuVuosi vaihtui lomailun merkeissä, tiedossa oli kiireinen kevät ja loma pyrittiinkin pyhittämään ihan vain perheelle. Kotona tapahtui myös pieniä muutoksia ja toteutuipa meidän yksi sisustushaaveistakin. Alkukuu siis oltiin vain ja teinpä minä uuden vuoden lupauksenkin, jonka taisin aika hyvin pitää! Lupasin nimittäin antaa itsestäni enemmän ja olla rohkeammin ihan vain minä. Arjen alettua se veikin mennessään, ulkona paukkui pakkanen ja kävinpä elämäni ensimmäisellä blogitaapamisellakin!   Tammikuu meni siis lopulta sisustellen ja arkeen totutellen, siitä se vauhti aina lähtee käyntiin kohti kevättä...

Helmikuu


Helmikuussa oli arki selkeästi vienyt mukanaan ja aina kun en tiedä miten kaiken hoitaisin, ehtisin ja kerkeisin alan keksimään lisää tekemistä kotona. Silloin iskee se tarve vaihtaa järjestystä ja hakea piristystä jostain. Helmikuussa siis oli selkeästi tällainen aika, sillä ihastuinhan vihreään, pyörittelin olohuonetta tuon tuosta ja täytin vapaa-ajan kaikella turhalla tekmisellä. En tajua miksi, mutta tätä harrastan edelleen, en osaa levätä silloin kuin pitäisi... Toisaalta sisustaminen on minulle terapiaa ja se rentouttaa. Helmikuu meni ohi vauhdilla ja mitään erikoista ei silloin ehtinyt touhuilla kodin ja työn lisäksi.

MaaliskuuMaaliskuu ku alkoi sairastellen ja edellistä kesää muistellen, ja jatkuikin melko tapahtumarikkaana aina loppuun saakka. Maaliskuussa vietettiin hiihtolomaa, kotiutettiin uusi sohva, sisusteltiin, käytiin kisamatkalla, toteutettiin Diy-projekti ja vietettiin pääsiäistä, joka loi tunteen siitä, että kevät oli saapunut ihan oikeasti.

Huhtikuu


Huhtikuussa aloin jo hieman haaveilemaan kesästä, vaikka eihän keväässä mitään vikaa ole, päinvastoin, yksi mun ehdottomasti lemppareista. Mutta selkästi kun päällä oli kiire ja päivät ja viikot täynnä touhua, sitä alkoi jo hieman haaveilla lomasta ja lämmöstä. Huhtikuussa sisusteltiin ja stailattiin, shoppailtiin hullareilla ja pysähdyttiin hieman miettimään, kelaamaan aikaa taaksepäin ja yhtäkkiä myös tajusin kiireiden olevan takanapäin, yhtäkkiä oli aika valmistautua vappuun.

Toukokuu


Toukokuu on meillä yhtä juhlaa, alkaahan se vapusta ja silloin juhlitaan myös meidän esikoisen, sekä mieheni syntymäpäiviä, niin ja äitienpäivääkin siellä välissä. Juhlia saa siis tasaisesti koko kuukauden. Toukokuussa myös usein kiireet alkavat jäädä taakse ja kesä alkaa jo kuiskia tulostaan, toukokuu on siis toivoa täynnä.

Kesäkuu


Kesäkuuta odotin kovasti, edessä oli loma ja kisamatka ja paljon ihania suunnitelmia, mutta kuinkas kävikään... Minä, joka en oikeasti ikinä sairasta, sairastuin keuhkokuumeeseen ja siinä menikin iso osa kuusta. Tauti ei onneksi pahimmillaan kestänyt kauaa, mutta siitä palautuminen ei ollutkaan ihan nopeaa kuin toivoa saatoin. Kisamatka kuitenkin heitettiin, kotia sisustettiin ja lomailtiin.

Heinäkuu


Heinäkuussa me vain lomailtiin ja myös blogi lomaili, sillä alkuraskuden väsymys ja etova olo olivat läsnä aina kun pysähtyi edes hetkeksi... Olin turvokisssa kuin pullataikina ja tuntui että mun otsassa luki "olen raskaana". Oikeasti mitään ei näkynyt, kukaan ei huomannut väsymystä ja kuukausi meni kesästä, lomasta, reissaamisesta ja ystävistä nauttien.

Elokuu


Elokuun alku nautittiin vielä lomailusta, sitten olikin aika hypätä arjen pyörteisiin. Elokuussa päätin myös avartaa blogin suhteen ajatuksia, en halunnut enää vain miettiä sisustusta vaan tuntui, että pystyisin antamaan niin paljon enemmän jos vain uskaltaisin... tämä vaatii edelleen harjoitusta, mutta hiljalleen alan päästä jyvälle siitä, mitä haluan ja uskallan täällä jakaa!

Syyskuu


Syyskuussa arki oli vetänyt jo mukaan mutta hymy pysyi huulilla ja myöhemmin paljastinkin, että miksi. Arki rullasi ja kuukauteen mahtui myös meidän pienemmän hurmurin synttärikemut. Salaisuuksia, arkea ja juhlaa oli siis meidän alku syksy pullollaan.

Lokakuu


Lokukuussa raskaus oli jo puolivälissä, hurjaa miten siitäkin on jo aikaa, vaikka tuntuu kuin se olisi ollut aivan vasta. Maha kasvoi ja uskalsin tehdä ensimmäiset ostoksetkin vauvalle, saatiinpa poikalupauskin silloin. Koko kuu huipentui toki meidän New Yorkin matkaan, jota olin odottanut varmaan koko ikäni! Kaiken tämän lisäksi käytiin ekaa kertaa leffassa meidän pienemmän pojan kanssa ja sisusteltiin kotona jo hieman ennakoiden vauvan tuloa. Lokukuussa kyllä kerkesi siis vaikka ja mitä!

Marraskuu


Marraskuuhun herättiin vielä New Yorkissa, ihmeteltiin maailman menoa ja nautittiin lomasta. Siitä alkoikin sitten kotiin tultua melkoinen loppurutistus töiden suhteen. Töitä riitti, kaamos meinasi musertaa, mutta pieniä hetkiä ehdittiin myös pysähtyä ja nauttia, olla vain.

Joulukuu


Niin vain alkoi olla vuosi lopuillaan, joulukuussa blogin valtasikin Sopivasti Sikin Sokin-joulukalenteri. Kiire täytti viikot ja lähenevä loma aiheutti pientä stressiä, työt piti saada tehtyä... Mutta kuten arvata saattaa, hommaa jäi tälle vuodelle ennemmän kuin olisi tarvinnut. Kuitenkin takana on kiireestä huolimatta Joulukuu kaikkine jouluiloineen, ja lopulta saatiin rauhoittua joulun viettoon koko perheen voimin. Joulua vietettiin Kuopiossa ja viimeiset päivät nautittiin kotona. Väsyneenä, mutta onnellisena sanoin viimeisenä päivänä hei hei kuluneelle vuodelle ja kasasin joulun laatikkoon.

Aika aikaa kutakin... Nyt on aika uuden vuoden ja uudenlaisen arjen.

Kiitos 2016. Kiitos jokaiselle lukijalle, toivottavasti pysytte mukana myös vuonna 2017, toivottavasti teitä löytyy tänne lisää ja toivottavasti voin antaa teille jotain, minkä vuoksi haluatte palata tänne uudestaan<3

Kiitos.


1 kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3