Hehku-valaisin


Päivät lyhenee ja pimeät illat ovat täällä, paras lääke pimeyttä vastaan on päättää nauttia siitä! Kesän aikana ei ole juuri valoja tarvittu, mutta syksyn tullen huomaa kuinka erilaiset valaisimet pääsevät taas päivittäiseen käyttöön. Minä rakastan erilaisia valoja ja valaisimia, päivällä kaipaan kirkkautta, kun taas illat fiilistelen mielummin pienempien valaisimien ja kynttilöiden valossa. 

Uusimpana tulokkaana meidän valaisinperheeseen saapui Sessakilta Hehku-valaisin, jonka suunnittelusta vastaa Matti Syrjälä. Sessak on Porvoolainen perheyritys, joka on tuonut valoa Suomeen yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Hehku-valaisin pääsi koristamaan meidän olohuonetta. Se tuo mukavasti tunnelmaa iltoihin ja sopii kokonsa puolesta niin sivupöydälle, hyllylle kuin yöpöydällekin. Hehkun muotoilu on ajaton ja erityisesti ihastuin lampun marmoripintaiseen jalkaan. 


Jos sinäkin ihastuit tähän kaunokaiseen, niin nyt kannattaa kurkata mun instatiliä, sillä siellä pärähtää just käyntiin arvonta, jossa just sä voit voittaa Hehkun omaan kotiisi tuomaan tunnelmaa ja piristämään pimeitä syysiltoja! Ja instastahan minut löytää nimellä @sopivastisikinsokin_krista !


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja onnea arvontaan!

*Valaisin saatu näkyvyyttä vastaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)