Ihanat uudet tekstiilit olohuoneessa

Pää täynnä ideoita ja kaikkea haluaisi toteuttaa ja hankkia, vaan kun jaloissa pyörii erittäin vauhdikas 8 kuukauden ikäinen kaveri, niin täytyy malttaa... Nyt on siis vihdoin sisustuskärpänen taas puraissut, ja ensihoitona tähän pistokseen kävelin MiaDesigniin ostoksille! Sain jo keväällä, tai oikeastaan alkukesästä oppilailta lahjakortteja tuohon niin ihanaan sisustuskauppaan ja olenkin jemmaillut niitä odottaen sisustuskärpäsen pistoa, joka ei siis jostain syystä iskenyt ennen kuin nyt. Mutta onneksi pisti ja onneksi apu löytyi läheltä. 

Olen pyöritellyt ajatusta uudesta viltistä jo tovin, kun sohvan nurkkaan käpertyessä olen sellaista kaivannut ja vanhat ovat jo ihan kuluneita, eivätkä jotenkin yhtään miellyttäneet silmää. Myönnän myös pienen sisustustyynyhulluuden asuvan minussa ja rakastan kun niiden avulla sisustuksen värit ja tunnelma on helppo uusia, raikastaa ja päivittää vaikka juurikin vuodenaikojen mukaan. Me ollaan nyt asuttu tässä kodissa reilu kaksi vuotta ja nyt tuntuu, että kaiken tämän sompailun jälkeen alan tarkkaan tietää mitä haluan ja minne ja mikä toimii mitenkin.


Tällä hetkellä meidän olohuone elää tuhannennen kerran murrosvaihetta, kun tv-tasoja säädettiin ja juuri kun päätettiin ettei osteta uutta, tarjosi tuttava omaansa meille ja no niin, nyt meillä oon taas uusi tv-taso ja se odottelee nyt seinälle pääsyä. Pitkä valkoinen bestå oli siis lainassa siskoltani, joka halusi sen takaisin ja yhtäkkiä tv:n alta löytyi pojan huoneen taso joka oli pieni, korkea ja no... ei ihan sellainen kun toivoin, mutta menetteli. Nyt tuossa odottelee taas sarja beståta, mutta edelliseen verrattuna ilme tulee olemaan kevyempi ja varmasti aivan super ihana, kunhan vaan ehditään se kiinnitellä seinään. Olohuone siis on nyt taas vaihteeksi väliaikaistilassa, mutta nyt se on menossa kohti sitä "the järjestystä" joka ei enää vaihdu! 

Mutta palataanpas siis niihin sisustusostoksiin ja olohuoneen ihaniin uusiin tekstiileihin, jotka siis kävin ostamassa viime viikolla. Voin kertoa, että MiaDesignissa iskee aina valinnan vaikeus, olisin voinut tyhjentää koko kaupan! Tällä kertaa matkaan lähti kaksi tyynynpäällistä ja viltti. Tyynynpäällisistä toinen aivan tumman vihreää samettia, ja toinen vaaleaa pellavaa mustilla kuvioilla, viltti on liv interiorin ja väriksi valitsin luonnonvaalean mustilla kuvioilla. Vilttiin ihastuin heti kun näin sen ja sen kaveriksi aloin etsimään sitten tyynyjä ja täytyy sanoa, että tykkään! Olohuoneen ilme muuttui täysin näiden muutaman pienen hassun tekstiilin avulla, ne toivat kotoisuutta, lämpöä ja ryhtiä, mitä olen kaivannutkin, vaan en ole saanut asialle mitään tehtyä. Tänään ajattelin käydä toisen kierroksen MiaDesignissa ja katsoa mitä kivaa vielä sieltä kotiuttaisin, lahjakorteista kun vielä puolet odottelee käyttöä. 

Että, kiitos vaan ihanat tytöt ja heidän kotijoukot, jotka näitä ihania lahjakortteja minulle antoivat, taitavat aika hyvin jo tietää mistä ope tykkää! ;)Nyt mä painun vähä laittautumaan ja lähden mieheni kanssa lounalle, harvinaisia nämä tällaiset päivät, kun ehditään kesken hänen työpäivän nauttia hetki yhdessä hyvän ruoan merkeissä. Arjen pieniä iloja<3 

Ihanaa päivää kaikille!  

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3