2014/09/10

Onnellista

Meillä on ollut kavereiden kanssa jo jonkun aikaa viestiketju nimeltä "100 päivää onnea". Jokainen laittaa sinne päivittäin kuvan, videon tai jutun mikä on tehnyt onnelliseksi juuri sinä päivänä. Onnenhetket eivät ole elämää mullistavia hetkiä, lottovoittoja tai uusia autoja, vaan arjesta poimittuja pieniä asioita. Toisena päivänä jonkun onnenhetki on pahan päivän jälkeen nukkumaan meno, toisaalta onnen tunne saattaa vallata aamukahvilla.

Idean sain eräältä ystävältäni ja näkee vastaavia juttuja kyllä sosiaalisessamediassa monessa eri muodossa. Toisaalta arjen keskellä on ihana seurata ihmisten onnea, juuri niitä pieniä hetkiä jotka tuovat hymyn kasvoille. Itse koen saavani tästä pienestä (lähes jokapäiväisestä) onnen poiminnasta myös voimaa, tuntuu hyvälle kun tietää, että ystävätkin ovat onnellisia.
Tänään tulin onnelliseksi tästä blogista,  ei tämä ole suuri ja mullistava aluevaltaus, mutta tämä on minun ikioma juttuni, minun ikioma hetkeni ja toisaalta pala minua teille :) Olen onnellinen että uskalsin aloittaa tämän, enkä ole edes vielä luovuttanut!
Ei siis annetaan niiden pientenkään onnen hetkien hukkua murheiden alle, vaan kerätään voimia niistä ja otetaan ilolla vastaan mitä elämä haluaa meille antaa. Hymyilkää, nauttikaa ja uskaltakaa olla onnellisia!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3