2015/01/14

Sisustuskriisi

Sisustuslehdet, blogit, nettikaupat, sisustusosastot, kaikki alkavat hiljalleen siirtyä kevään väreihin ja kevään kuumia trendejä ennustellaan ja tuodaan markkinoille pikku hiljaa. Aurinko näyttäytyy välillä tauon jälkeen ja kaikki ennusteet kulkevat kohti kevättä.

Asuntokuumeen myötä olen löytänyt kodistamme paljon asioita jotka eivät enää miellytä, tarvitsevat päivitystä tai eivät vaan muuten toimi. Viikonloppuna pyöräytin olohuoneen takaisin edelliseen järjestykseen. Kun loputkin joulukoristeet oli siivottu pois, olohuone tuntui liian autiolta ilman kuusta (jota en kyllä siis ikävöi). Tuumasta toimeen ja sohva, sekä tv-taso vaihtoivat paikkaa sillä välin kun mies teki lumitöitä pihalla ja pojat rakensivat legoilla. Tää järjestys vaan jotenkin uppoo muhun, vaikka aluksi epäröinkin. Sohvan haluaisin uusia sirompaan ja seiniin haluaisin uuden värin lisäksi muutaman taulun... myös maton vaihto kutkuttaisi, mutta en ole vielä ihan varma millaisen haluaisin. Ehkä sohva saa nyt vielä kelvata, jos aloittaisi vaikka niillä tauluilla. Tekstiileissä meillä vallitsee nyt vahvasti musta ja valkoinen. Kevään selkeitä trendejä näyttäisi olevan pastilliset värit, joita ehkä hieman vielä vierastan... joten saa nähdä vievätkö ne minut mukanaan! Vanhat tuntuvat näin joulun jälkeen ihan kivoilta, mutta jokseenkin koko koti tuntuu nyt hieman tylsältä.  Välillä tuntuu, että mitä jos me kuitenkin päädymme tämän myymään ja ostamaan pitkään haaveissa olleen yksikerroksisen omakotitalon, että kannattaako tänne nyt mitään hankkia. Ouluun muuttaessamme me etsimme juurikin yksikerroksista taloa, vaan lopulta tämä vei sydämemme... Joten, nyt kun kotia on siivottu, järjestetty ja laitettu, (sekä ostoslistaa kasvatettu) niin päätin, että kun jokaisen nurkan olen saanut edes vähän silmää miellyttäväksi, otan kameran käteen ja aloitan kierroksen ulko-ovelta ja mietin mihin juuri tässä talossa ihastuin... Tästäpä toivottavasti kirjoittelen pian! 


Eteistä aloinkin jo karsimaan ja iso lipasto tuulikaapista sai lähteä, vaikka kätevä säilytykseen olikin. Lumiset rattaat saivat nyt hyvän tilan sulaa, pipoille ja hanskoille taidan hankkia vain korit, joista pojat saa ne itse otettua. Väliaikaisesti kaikki on tungettu componibiliin, joka vähän vahingossa löysi paikkansa meidän eteisestä. Itseasiassa juuri eteinen sai minut miettimään tämän talon hyviä puolia ja punnitsemaan uudestaan koko asunnonvaihtoa. Mutta, never say never, eli eihän sitä tiedä jos joku talo vie meidän sydämet täysin vai valtaako tämä ne vielä uudestaan? Aika näyttäköön... kiirehän meillä ei ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3