2015/01/19

String system - hylly josta haaveilin

Viimeksi kirjoittelin hieman henkilökohtaisempaa asiaa ja purin asiaa mielen päältä, helpotti! Viikot hurisee sellaisella vauhdilla eteen päin, että kohta varmaan huomaan juoksevani shortseissa ja kevät on jo takana, no toivottavasti ei! Paljon kivoja juttuja on luvassa tälle keväälle ja tää vuosi on alkanut jotenki ihan mielettömän kivasti, odotukset siis melko kovat näiden ensimmäisien viikkojen perusteella.

Tänä aamuna sähköpostiin tuli viesti joka teki minun lisäkseni kuusi nuorta tyttöä onnelliseksi, ryhmäni nimittäin selvitti tiensä Arktisiin Askeleisiin. 255 hakijan joukosta 63 teosta selvitti tiensä lopulliseen tanssikatselmukseen, joka järjestetään Oulussa maaliskuun lopulla! Nyt sitten vaan lisää treeniä hyvillä fiiliksillä! JES! Oon jo nyt mahdottoman ylpeä tytöistä.

Viikonloppuna saatiin myös vihdoin ja viimein Stringsystemille jatkoa, ja suunniteltu kokonaisuus on nyt seinässä. Työpöytähän tuossa on ollut jo tovin, ja tuo kaappikin odotellut paketissaan, mutta matala seinäpaneeli ja lehtihylly tilattiin ennen joulu Room21:sta. Tilaus tuli nopeasti, mutta postista annettiinkin meille vain toinen paketti mukaan ja kun sitten joulun jälkeen alettiin kasaushommiin, huomattiin tuon lattiapaneelin puuttuvan. Matkassa oli huonoa tuuria ja paketti oli ehitnyt lähteä jo paluumatkalle. No, ystävällisen asiakaspalvelun kautta asia saatiin hoitoon nopeasti ja paketti saapui viikkoa myöhemmin. Kävinkin sen sitten heti noutamassa sen kun saapumisilmoitus tuli. Ja nyt se on vihdoin kasassa. Tykkään niin kovasti stringin ajattomasta ja kevyestä ulkonäöstä. Uskallan väittää että tämä on nyt sellainen ostos joka kulkee meidän mukana hamaan tulevaisuuteen. Koti alkaa siis hiljalleen muotoutua mieleni mukaan... asuntokuumekin saattaa hiljalleen alkaa vaikka helpottaa, mut silmät pidetään auki kuitenkin;) Jospa mun tilaamani jututkin saapuisi pian niin saan olohuoneen ilmeelle vielä vähän piristystä. Kodin laittaminen on kyllä ihanaa, kukkaro on vaan hieman erimieltä. Mutta pikkuhiljaa ja harkiten niin säästyy turhilta ostoksilta.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Nyt ulkoilemaan ja nauttimaan auringosta joka vielä hieman tuolta kurkistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3