2015/02/06

Rakkautta ensisilmäyksellä

Aurinko nousi aamulla varhain ja puoli yhdeksän maissa bussia odotellessa nautiskelin valoisasta talviaamusta, kevät on selvästi jo antanut merkin itsestään. Viikonloppu, eli työn täyteiset päivät alkavat taas tänään, mutta onneksi paljon viime viikonloppua lyhyempinä. Aamulla onkin pitänyt ahkeroida suunnittelujen parissa. Auringon tuoma valo pakotti minut kuitenkin tarttumaan kameraan ja ihastelemaan eilen postista hakemiani uusia juttuja kotiin, niinpä ajattelin myös ottaa pienen rakosen tälle blogille tästä päivästä.

Eräänä iltana selailin nettiä ja ihastelin, kauhistelin ja lopulta rakastuin. Makuuhuone on pitkään kaivannut sängyn päällä odottavalle hyllylle jotain, mutta en ole oikein siihen mitään löytänyt, kunnes silmiini osui kaunis juliste, joka yksinkertaisuudellaan sai minut rakastumaan. Viime marraskuussa sain samaa sarjaa olevan tyynyn pitkän haaveilun jälkeen, tyynyn johon olin kokenut rakkautta ensi silmäyksellä. Etsin, löysin, haaveilin ja lopulta sain sen. Kun tuo kaunis tyyny tuli kotiimme, pidin siitä vielä enemmän kuin osasin edes kuvitella. Saana ja Olli, Suomalaisia ympäristömyötäisiä käyttötekstiilejä, kuten he itse kotisivuillaan asian ilmaisevat. Minun ehdoton lempparini on "maailman synty"-sarja ja sitä kodistamme nyt sitten löytyykin kahden tyynyn ja yhden julisteen verran. Valikoimasta löytyy kyllä paljon muitakin silmää miellyttäviä juttuja, että saa nähdä mitä sieltä vielä tulee hankittua...

Makuuhuone alkaa siis saada ilmettä kuntoon hiljalleen. Sängynpäädyksi olemme ajatelleet jo pidemmän aikaa hankkia vanerilevyn, ja se toisi kyllä kivasti särmää tähän kokonaisuuteen. Kun vain saisi aikaiseksi sen haettua... Yksi nurkka ammottaa edelleen tyhjyyttä, mutta kunhan saadaan uusi nojatuoli olohuoneeseen niin Pentikin rottinkituoli muuttaa sitten täyttämään tuota nurkkaa, makuuhuoneeseenhan minä sen alunperin olin ajatellutkin.

Olohuoneeseen tulevasta nojatuolistakin ollaan päästy miehen kanssa samoille linjoille ja toivon mukaan saadaan tuoli piakkoin! Liekkö tuo kevätaurinko joka silloin tällöin vilahtaa niin saanut pientä sisustuskuumetta miehellekin aikaiseksi, eilen nimittäin mietittiin yhtä jos toista juttua kotiin.

Mites, löytyykö lukijoista yhtään Saana ja Olli fania?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3