2015/02/12

Olohuoneen uusi tulokas

Kuten kerroin edellisessä postauksessa, olimme päässeet yhteisymmärrykseen nojatuoliasian kanssa. Nojatuolit itsessään eivät ole minun suurin intohimoni, mutta kun mieheni alkoi puhua klassikosta, kauniista silmää miellyttävästä tuolista, innostuin. Olen tässä viime aikoina huomannut, että sisustamme nykyään mieheni kanssa paljon yhdessä ja hänestä onkin tullut se meidän perheen "design-harrastaja".

Olohuone on siis saanut vihdoin tuolin jossa on mukava istua ja joka miellyttää silmää. Valintaa helpotti kun löysimme tämän kauniin klassikon ihan kotikulmilta käytettynä, ajan patina ja pienet kulumat jotenkin jopa kaunistavat tuolia minun makuuni, eikä kaiken aina tarvitse olla niin uutta ja hohtavaa. Nyt meidän olohuonetta siis koristaa Artekin 406 nojatuoli mustilla satulavöillä. Minä niin tykkään!
Olohuoneen uuden tuolin myötä rottinkituoli pääsi vihdoin makuuhuoneeseen täyttämään nurkkaa johon sen olin alunperin ajatellutkin.


<3 K

4 kommenttia:

 1. Löysin instan kautta blogiisi. Ihana koti ja blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit ja kiitos ihanista sanoista!<3 tervetuloa lueskelemaan!

   Poista
 2. Hei! Mistä tuo olohuoneen matto on? Kiitos jos viitsit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Se on Stockmannilta ja mallia Louhi, (sopii ulos ja sisälle) ja on tosi helppo pitää puhtaana! Asko myy myös vastaavaa... :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3