2015/03/16

House Doctor Block

Uusi sohva on ensimmäisen viikon aikana vakuuttanut meidät kaikki. Se on jämäkkä (ainakin vielä), väri on ihana ja siinä on kuulema myös hyvä nukkua. Se toi juuri sitä kaivattua keveyttä olohuoneeseen  ja ikkunan alle sijoitettuna se myös jättää mukavan tilan keittiön ja olohuoneen väliin leikeille ja peleille. Nyt kun sohva on taas seinällä ja tv-taso vie vastakkaisen seinän, sijoitin Andy Warhoolin tekstitaulun tv-tasolle ja näin ollen Tivoli Audio sai väistyä, mikä kyllä huononsi tv:n katselu mukavuutta... Mutta, sisustus meni nyt se edelle.


Pyörin ympyrää kaiuttimien kanssa ja lopulta ne löysivät paikkansa työpisteen luolta. Oikeastihan kaijuttimet on ostettu miehen levareiden kaveriksi, mutta nyt kun levarit on sievästi piilotettu portaiden alle, on turha moisia kaijuttimia piilottaa niiden kanssa, eikä noihin soittimiinkaan ihan äsken ole koskettu... Ehkä tämä kevät aurinko herättää meidän perheen dj:t taas eloon (mieheni ja eskarilaisen). Kyllä me rehellisesti tarvittaisiin yksi lisä huone, toimisto/musiikki huone, mieskin voisi rauhassa tehdä töitä joskus kotona ja näin ollen se toisi hieman lisää perheaikaa.


Uuden sohvan myötä mun mattorakkaus nosti taas päätään ja tällä kertaa mä en enää voinut vastustaa kiusausta, etenkin kun matto löytyi Lifestylenordicista suoraan hyllystä - se oli kohtalo. Olen haaveillut tästä House Doctorin matosta pitkään ja viime kesänä olin tilaamassa sitä monta kertaa, mutta en koskaan sitten tilannut, mutta nyt se on minun! Matto toi mukanaan eloa, persoonallisuutta ja kodikkuutta, se näyttää meiltä ja olohuone tuntuu nyt ikiomalta, meille tehdyltä. Eikä tuo ihana ikkunoista tulviva kevätauringon valokaan kodille hassumpaa tee, paitsi että noi meidän ikkunat kaipaa pesua ja pian.


Mä oon siis ihan rakastunu tähän mattoon ja sohvaan ja valoon ja ja ja... vai onko se vaan tää kevät<3

5 kommenttia:

 1. Ihan sun näkönen uus olohuone ❤️

  VastaaPoista
 2. Edellisestä kommentista puuttu vain keneltä se oli, arvaa...


  -meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä täällä ihan kodilta tuntuu!

   Poista
 3. Toi matto on ihana, itsekin sitä kuolaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkään kyllä! Oikeastaan koko ajan enemmän. Ei muuta ku mattokauppaa ;)

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3