2015/03/05

Kaunis raikas valkoinen

Eilen aloitettu värihaaste jatkukoon tänään hieman raikkaammalla ilmeellä, toisena värinä vuorossa on valkoinen. Valkoinen tuo heti raikkaan ja valoisan fiiliksen ja koko koti tuntui valoisalta ja keveältä väreistä riisuttuna, melkein heitin lopullisesti värit nurkkaan kun ihastelin vaaleaa sisustusta.


Valkoinen sisustuskausi iskee minulle aina tasaisin väliajoin ja silloin riisun kaikki värit pois ja valkoinen pääsee valloilleen. Viimeiset pari vuotta meidän kodin sisustus onkin itseasiassa ollut yleisilmeeltään melko vaalea ja olen hieman arastellut värejen kanssa. Viimeisen vuoden aikana kotimme on hieman saanut väriä osakseen, johtuen myös edellisessä postauksessa mainitsemistani valkeista seinistä, joiden vastapainoksin olen halunnut jotain persoonallisempaa. Myönnän täysin olevani "koristetyynytyyppi" eli ne jos mitkä vaihtuvat melkoisen usein, helppo tapa vaihtaa kodin ilmettä. Niinpä tälläkin kertaa vaihdoin vain sohvalle tyynyt ja karsin kaiken ylimääräisen pois.

Tämä vaalea sisutus tuntui näin kevään kynnyksellä jotenkin tosi kivalta. Kunhan uusi sohva kotiutuu niin taidankin raikastaa kodin taas valkoisella. Toki jotain värejä kesää odotellessa voi olla ja ihastuinkin tänään väriin, jota en uskonut kotiini kantavani, mutta siitä lisää toisena päivänä.

<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3