2015/03/01

Takana kiireinen helmikuu, nyt vuorossa loma

 Ensimmäinen päivä maaliskuuta alkaa olla takana, helmikuu tuntui juoksevan sellaisella vauhdilla, etten meinannut pysyä matkassa. Kiirettä on siis riittänyt. Miehen työreissut, mun ylimääräiset työt ja sairastelut täyttivät kuukauden niin täyteen, että muistot ovat lähinnä kiireen täyttämiä. Kevät tulee olemaan kiireinen, mutta jos helmikuusta selvittiin, niin tämä viikko kun lataillaan akkuja, niin kesä kolkuttelee ovella ennen kuin huomaankaan.

Helmikuun kuulumisiin ei siis kiirettä kummempaa kuuluu, tämä kuu taas tuntuu olevan täynnä kaikkea jännää. Nyt siis vietellään lomaa, joka alkoi minulla eilen klo 17 jos tarkkoja ollaan. Tänään aloitin aamun siivouksella, lomailu on paljon kivempaa siistissä kodissa. Tällä kertaa ajattelimme lomailla ihan vain kotona ja nauttia ilman minkäänlaisia aikatauluja. Tänäänkin ehdittiin hieman herkutella, käydä pulkkamäessa, saunoa pitkästä aikaa koko perheen voimin ja nyt varastin hetken itselleni, ja tälle blogille. Jälkkäriksi tein kinuskikissan ohjetta hieman soveltaen daim-jäätelökakkua, sitä onneksi jäi vielä huomiselle, sillä tää on aivan liian hyvää!
Eilen pyörähdettiin aamupäivällä hieman kaupungilla ja shoppailin pitkästä aikaa hieman itselleni. Farkut kun ovat jääneet kovin väljiksi ja uudet oli saatava, kun raskauskilot ovat näin puolentoista vuoden jälkeen karisseet vihdoin kokonaan (ehkä vähän liikaakin). Siskoni kannustamana ostin jonkin aikaa sitten GinaTricotin Alex merkkiset farkut, (tai no melkein legginsithän ne on) jotka on ehkä mukavimmat farkut mitkä olen koskaan omistanut, joten kävin eilen nappaamassa toiset samanlaiset eri värissä. Ostin myös mekon, jota toivon pääseväni pian käyttämään, eli juhlia odotellessa... En ole mikään mekko ihminen, eikä mekko ehkä ole yhtään mun tyylinen, mut rakastuin siihen! Ehkä nappaan tässä lomalla muutamat asukuvat ja esittelen sen mekon ja muut vaatekaapin uutudet teille hitti vai huti fiiliksin.

Shoppailureissulta nappasin kotiin myös tämän ihanan tiski-aineen koristamaan keittiötä. Tuoksu on ihana ja tiskitkin puhdistui. Harvemmin meillä käsin tiskataan, mut onhan tää ihana!

Kotona ei ole siivouksen lisäksi tapahtunut juurikaan muutoksia, mutta niitä on kyllä tulossa, kun sohva vaihtaa omistajaa viikon päästä ja uusi pitäisi saapua samoihin aikoin... olen innoissani! Marimekon alesta ostin myös pitkään haaveilemani kankaan, joka olisi tarkoitus pingottaa seinälle tässä lähiaikoina. Sisustamalla talokuumetta pienemmäksi vai hankintoja uutta silmällä pitäen... saa nähdä. Pää on täynnä ideoita ja hiljaa hyvä tulee.. eiks vaan?
Lauantaihin saakka saamme siis vaan nauttia, sitten edessä onkin kisatreeniä pari viikkoa, kun kisakausikin käynnistyy tässä kuussa, joka tietää reissua Helsinkiin. Ystäviä, kummityttö, tanssia ja pieni kisajännitys siis siintää edessä. Kohti kevättä hymyillen kiireen keskellä, mutta seuraavat viisi päivää nautitaan lomasta!

Nyt aion istahtaa sohvan nurkkaan ja nauttia yhden kylmän siiderin loman kunniaksi!

pus

4 kommenttia:

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3