2015/03/04

Värihaaste 1/5 Musta

Instagramissa on jo jonkin aikaa kiertänyt värihaaste, joka haastaa ihmisiä kuvaamaan erivärejä viiden päivän ajan, yksi väri yhtenä päivänä ja haaste tulee aina heittää eteenpäin. Kuvien ei tarvitse liittyä sisustukseen vaan aihe on aina vapaa, kunhan niissä esiintyy jokin väri. Sain haasteen eilen omalle tililleni ja tartuin siihen tottakai. Ajatus väreistä sai minut hieman haastamaan myös itseäni ja ajatteli heti, että haluan napata tämän haasteen myös tänne blogini puolelle.

Otin haasteen osaksi sisustusta (ainakin näin blogiin) ja päätinkin stailailla eri värein viiden päivän ajan. Aluksi lähdin turvalliselle linjalle ja valitsin väriksi niinkin tylsän kuin mustan. Miksi sitten musta... no, katselin kodissamme ympärilleni ja tajusin, että musta, tuo väri jota meillä oli kotona sohvasta pöytään kun olin pieni, oli hiljaa hiipinyt pieninä osina nykyiseen kotiini tuoden pientä särmää näiden suurien valkeiden seinien joukkoon. Väri, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan vallitseva ja saa asiat näyttämään ryhdikkäiltä. Niinpä siis ensimmäinen väri oli selvä, se on musta.

Instagram haastetta ajatellen sijoitin minulle mieluisimpia mustia tavaroitamme eteiseen eilen illalla ja tänään stailasin sitten olohuonetta pelkillä mustilla tyynyillä ja koriste-esineillä. Enemmänkin mustaa olisi löytynyt, mutta tämä nyt oli tällainen pika stailaus laiskuuden keskellä (en siis jaksanut kävellä yläkertaan hakemaan lisää mustaa..).


Tykkään mustasta, mutta en liioissa määrin, joten kevään lähestyessä musta ei ole väri, joka meidän kotia näin vahvasti pääsisi valloittamaan.

Huomenna luvassa hieman raikkaampaa ilmettä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3