2015/04/03

Keltainen pitkäperjantai

Kuten eilen lupailin, niin vuorossa on jatkoa värihaasteelle. Tosin taisin lupailla sitä jo eiliselle, mutta enhän mä kerennyt, joten nyt tulee.


Pääsiäisen kunniaksi stailasin kotia hieman keltaisella, joka normaalisti piristää Petruksen huonetta mustan ja valkoisen keskellä. Tulppaanit nappasin keltaisina jo maanantaina, mutta torstaina hain vielä toisen erän tulppaaneja olohuoneen puolelle. Tällä kertaa matkaan tarttui keltainen ja valkoinen kimppu.   Tänään päivä on ollut kovin harmaa, mutta iltapäivällä aurinko näyttäytyi hetken ja päätin samantien piristää olohuoneen ilmeen keltaisella ja napata muutaman kuvan.


Tyynyt lainasin Petruksen huoneesta ja tuikkukipot löytyi varastosta, siellä ne odottelivat kesää ja terassille pääsyä. En ole mikään kirkkaiden värien suuri fani, tai siis en fanita niitä omassa olohuoneessa, mutta näin pääsiäisenä keltainen kyllä toimii ja heti tuli jotenkin keväinen fiilis. Itse asiassa keltainen sai jäädä olohuoneeseen koko pääsiäiseksi. Kuvissa muuten näkyy myös saviruukut joihin ihastuin pikaisella kirpparikierroksella ja ne kotiutuivat eurolla!Muutoin pitkäperjantai on sujunut kovin leppoisasti perheen kanssa sohvalla löhöten ja suklaamunia ahmien. Aamupäivällä ajelimme ympäri Oulua tutustuen eri asuinalueisiin ja talokuumehan siinä vain kasvoi, aluksi kun meillä oli vain yksi ainoa vaihtoehto ja nyt yhtäkkiä niin moni alue tuntui kivalta. Ehkä pitäisi lukita koko etuovi.com kaikista meidän laitteista... Iltapäivällä vielä käytiin pitkä lenkki haaveillen, pysähdyttiin varmaan jokaisen myynnissä olevan asunnon kohdalla ja myös jokaisen kivan näköisen talon kohdalla. Ihana kun ei ole kiire minnekään, ja näitä päiviä on edessä vielä kolme!


Ihanaa pääsiäistä kaikille!Miten yksi perjantai voi olla muka pidempi kun muut? -Oliver 6v.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3