2015/04/17

Vaasa kutsuu, mutta sitä ennen pala kakkua!

Perjantai, päivä jolloin suuri osa ihmisistä huokaisee helpotuksesta kun viikko alkaa olla taas taputeltu ja viikonloppu vapaineen on edessä. Itsehän heitän yleensä perjantaisin läpsystä vaihtoa miehen kanssa ja vietän viikonlopun töissä, kuten moni tietääkin. Tänäänpä en menekään töihin, vaan lähden ajelemaan kohti Vaasaa! No, työreissu sekin tavallaan on, mutta yö hotellissa ja super buffet aamiainen ei juuri työltä maistu... Ja oikeastaan toimin vain "huoltajana" tuolla reissulla, joten melko helppo keikka, ehkä.

Vaasassa järjestetään kevään toiset Performing Arts SM-karsinnat ja minulta sinne lähteekin liuta tyttöjä tavoittelemaan tuota SM-kisapaikkaa. Menestys ei tietenkään ole se ainoa syy lähteä, vaan koko prosessi työstää soolo tai pienryhmää ja lopulta pakata laukut ja matkustaa kohti kisapaikkaa on paljon enemmän kuin se, millainen sijoitus kisoista lopulta tulee. Kokemusta rikkaampana tullaan ainakin kotiin ja toivon sydämeni pohjasta, että tanssijat ylittävät itsensä ja heille itselleen jää hyvä mieli, kävi miten kävi.

Viikonloppu tulee olemaan rankka, sillä huomenna kisat alkavat jo aamulla varhain ja parhaassa tapauksessa kestävät iltamyöhälle, siihen vielä jännitys ja ne adrenaliinipiikit mitä lavalla saa niin veikkaan, että minulla on melko väsyneitä huolettavia illalla. Sunnuntaina aloitetaankin jo aamusta kotimatka, sillä mun täytyy joutua töihin. Ikävöin jo vähän valmiiksi poikia kun tiedän että nään heidät vasta sunnuntaina illalla... Olen tosi kova ikävöimään. Pojat tuskin edes muistaa, että olen poissa kun saavat viettää iskän kanssa poikien viikonlopun.

Viikko on siis tavalliseen tapaan mennyt kiireisesti, mutta kohta tää kevät helpottaa kun näitä kisoja hurisee ohitse hiljalleen ja kohta saa jo nauttia kesästä - ihan kohta!

Eilen sain ihania vieraita kun ystäväni kävi poikansa kanssa meillä kylässä - sanomassa heipat, koska muuttavat toiselle paikkakunnalle. En ehkä kestä, koska noita ystäviä ei vielä tässä kaupungissa montaa ole... Onneksi on puhelimet ja autokin ja junat, pääsee kyläilemään! Mutta, siis vierailu tuli hieman nopeaa ja piti tietenkin kahvipöytään saada jotain äkkiä ja helposti. Juoksin lähikauppaan ja nappasin valmiin kakkupohjan, kerman, vaniljarahkan ja kinuskikastikkeen, kotona odotti banaanit. Ja tässäpä teille maailman nopein ja helpoin torttu, joka lisäksi vain paranee jos joutuu esimerkiksi yön yli odottamaan.

kakkupohja (1 kerros, loput laitoin pakkaseen odottamaan)

banaanit (2-3kpl) viipaleiksi, niin että peittää koko pohjan

kinuski banaanien päälle

vatkaa kerma, lisää rahka ja lusikoi kakun päälle

Lopuksi raastoin palan tummaa suklaata koristeeksi ja voihan nam että oli hyvää!

Melkein niin kuin banoffee, mut pikabanoffee ohjeesta vielä pikaisempi versio ;)


Nyt otan kupin kahvia ja palan kakkua, ennen kuin Petrus herää uniltaan. Ihanaa viikonloppua kaikille! Muistakaahan käydä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan!!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3