2015/04/02

Kuulumisia, itsekehuja ja poikien uusi lookki.

Moi vaan pitkästä aikaa! Aika taas juoksee, enkä ole avannut konetta aivan liian pitkään aikaan.. Nyt siis seuraa hieman kuulumisia.

Kaksi viikkoa sitten pyörähdin Helsingissä, ja sieltäpä tuliaisina napattiinkin edustuspaikka Performing Arts SM-kisoihin kesäkuulle. Jee, hyvä me! Viime viikonloppuna olimme myös mukana Arktisissa Askeleissa - Oulussa järjestettävä tanssikatselmus, jonne haetaan videoilla. Suuren hakijamäärän joukosta raivasimme tiemme läpi lopulliseen katselmukseen teoksella, jonka olen tehnyt 12-15-vuotiaille tytöille, samalla ohjelmalla olisi sitten vuorossa SM-karsinnat Vaasassa parin viikon päästä. Arktisista taskuun jäi hyvän mielen lisäksi kunniamaininta ja nyt katseet on sitten siirretty jo Vaasaan. Toki kipusin itsekin lavalle Arktisissa ja myös sille teokselle napsahti kunniamaininta. Eli, ei voi valittaa - hyvin menee, mutta menkööt!

Kiirettä siis taas riittänyt, mutta niin vain on samalla talvi kääntynyt kevääksi ja huomenna alkaa pääsiäinen! Viime pääsiäisenä joimme terassilla kahvit ja nautimme auringosta, pelasimme jalkapalloa pihalla ja söimme (aivan liikaa) suklaamunia. Nyt ei taideta kahvitella ainakaan omalla terassilla, eikä pelata jalkapalloakaan, ehkä hankipalloa, sillä lunta riittää ja sää on vielä kovin talvinen... Terassi on kyllä jo sula ja pyöräilemäänkin pääsee, eli kyllä se kevät on hyvän otteen saanut talvesta.

Pääsiäisen suunnitelmat ovat meillä vielä ihan auki, mutta ehtiihän sitä päättää huomennakin jos jotain haluaa tehdä. Mieheni haluaisi Rukalle, Oliver haluaisi olla kotona ja minä tahtoisin ajella Kuopioon, Petrus sanoo joka asiaan "joo", eli saa nähä missä vietetään mikäkin päivä. Ihana että ollaan koko porukka vapaalla, eikä ainakaan kelloa tarvitse tuijottaa, oltiinpa missä vain.

Tällä viikolla tein myös jotain, mitä olin vannonut, etten tee. Nimittäin leikkasin Petruksen hiukset! Olin siis vannonut kaikille, jotka vihjailivat hiusten leikkuusta, etten aio leikata niitä ennen kuin oppii puhumaan... Vanha taikausko, jota analysoin ehkä aivan liikaa. "Ei opi puhumaan" vai "ei opi puhumaan" eli sama lause, jolle sain kaksi merkitystä. Sanoja tulee jo sellainen liuta, ettei ole pelkoa etteikö oppisi puhumaan, mutta entäs jos ei opi "puhumaan", eli siis keskustelemaan... Suomalainen mieshän ei puhu, eikä pussaa (vai miten sen meni)? Entäs jos se johtuukin siitä, että kaikkien hiukset leikataan aina liian aikaisin.. haha okei, nauran vähä itekin, mutta taikausko on aika hauska juttu. No, hiukset on nyt leikattu ja täytyy sanoa, että kyllä sieltä hiusten alta melkoinen hurmuri paljastui.

Ennen...
ja jälkeen.

Leikin siis parturia ihan tosissani, sillä maanantaina leikkasin myös Oliverin hiukset. Leikattiin hyvissä ajoin päivällä siltä varalta, että ammattilainen joutuisi viemään loppuun sen, mitä minä aloitin... Mutta pari ponnaria ja hiustenleikkuukone ja tuloksena maailman komein 6-vuotias!

ja jälkeen.
Ennen...
Jospa nyt pääsiäisenä saisi vaikka aikaan jotain myös oman pään suhteen, tummaa vai vaaleaa, pitkää vai tummaa... hirveän vaikeaa!

Aloittamani värihaastekin on jäänyt roikkumaan, mutta päätin, että näin pääsiäisen kunniaksi toteutan taas ainakin yhden värin. Kuka arvaa minkä? No, illalla siitä lisää!

Mukavaa päivää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3