2015/09/11

Palmu olohuoneessa

Eilen kiertelin Ideaparkissa etsien vaatetta lauantaiksi, meillä on työpaikan juhlat ja en oikein omista tilaisuuteen sopivia vaatteita. Jotain kivaa matkaan onneksi tarttui ja asu alkaa hahmottua. Vielä yhden jutun haen tänään ja sitten voin esitellä teillekin.

Kierrellessäni oli pakko pöyrähtää myös kukkakaupassa, josta harvoin lähden ihan tyhjin käsin. Olen hiljaa haaveillut kotiin isoa viherkasvia, enkä todellakaan ole mikään viherpeukalo, joten en ole oikein tiennyt mitä etsin. Kyseisessä kaupassa on aina iso liuta viherkasveja puoleen hintaan ja tällä kertaa pöydän reunalla komeili myös iso "palmu", jonka näin heti meidän olohuoneeseen sopivaksi. Myyjä kertoi sen olevan helppo hoitoinen, joten se sopii meille paremmin kuin hyvin. Koska olin liikenteessä yksin, en pystynyt nappaamaan sitä heti matkaani, vaan varasin sen itselleni ja kävin illalla töiden jälkeen hakemassa. 

Olohuoneessa riittää vielä paljon hommaa, mutta pitää pohtia mitä sinne haluan. Tv-taso pitäisi uusia hieman isompaan ja seinät kaipaavat jotain, mutta onneksi ei ole kiire. 


Ihanaa perjantaita kaikille, minä saan tänään ystävän Kuopiosta kylään, joten tiedossa on ihana päivä aivan varmasti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3