2015/09/16

Kurkistus makuuhuoneeseen

Tämä postaus piti tehdä jo viikko sitten, vaan onnistuinpa hävittämään kameran johdon muutossa ja sitten onnistuin vielä ostamaan vääränlaisen johdon. Vihdoin on kuvat koneella ja pääsen näyttämään teille hieman miltä meidän makuuhuoneessa alkaa näyttää.Meidän huone on melkoisen tilava, eikä vaatekaapitkaan vie sieltä tilaa, koska ne löytyvät pukeutumishuoneesta, joka on meidän huoneen yhteydessä. Meillä pukeutumishuone ei pääse pelkästään vaatteiden valtakunnaksi, vaan sinne on tarkoitus hankkia lipastot ja käyttää tilaa työ-/musiikkihuoneena, tällä hetkellä siellä vielä piilottelee pari pahvilaatikkoa (jotka odottavat niitä lipastoja) ja tyhjät seinät. 

Makuuhuoneen yksi seinistä on hiilenharmaa ja seinässä edellisten jäljiltä "ps. I love you"-seinätarra, jotka ainakin toistaiseksi saavat olla juuri noin. Mitään uutta huoneeseen ei oikeastaan olla (vielä) hankittu, vaan vanhat tavarat löysivät sieltä kivasti oman paikkansa ilman sen suurempaa miettimistä. Toki muutamia asioita on toivelistalla, ja niitä ajattelin toteuttaa pikku hiljaa... 


String system kaunisti edellisessä kodissamme olohuonetta, emmekä nytkään halunneet piilottaa sitä tulevaan työtilaan, joten se pääsi makuuhuoneen seinälle, joka näkyy ensimmäisenä ovesta ja näin ollen siis ei piiloudu minnekään. Saa nähdä pysyykö se tuollaiseenaan, vai siirretäänkö työpöytä myöhemmin muualle ja laitetaan vain hyllyksi tuo string system. Yöpöytinä meillä on Kartellin componibilit ja matto on vanha makuuhuoneen (h&m:n) matto käännettynä toisin päin. Taulut on vielä lattialla ja sängyn päälle ajattelin laittaa saksanhirvenpääkoristeen, joka vanhassa kodissa koristi olohuonetta. Huone tuntuu omaan silmään tällä hetkellä hieman kovalta, mutta ajattelin pehmentää ilmettä uusilla tyynyillä ja viltillä... Hyvä tästä tulee ja hyvin on unet maistuneet. 

Nyt siivoushommiin - ihanaa päivää kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Simppeli ja viihtyisä, silmää miellyttävä sisustus ♥ Sulla on tosi kaunis koti :) Ja tuo seinätarra on mielenkiintoinen yksityiskohta!
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Annika! Ihanaa syksyä sinulle!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se on kyllä :) kiitos. Ihanaa syksyä sinulle Anna!

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3