2015/09/06

Puuhelmiä ja kukkasia

Lupailemani postaus makuuhuoneesta joutuu vielä odottelemaan luonnoksissa ilman kuvia, sillä kameran johto on totaalisesti hukassa ja uuden osto edessä. En käsitä mihin se on jotunut, mutta en enää keksi mistä etsisin. Tässä pieni kurkistus... 
Jotta blogihiljaisuus ei venyisi kameran vuoksi ikuisuuksiin, niin ajattelin, että muutama kuva puhelimen kamerasta saa päätyä tänne blogin puolelle. Ollaan siis huomenna asuttu täällä jo kaksi viikkoa, ja joka aamu herään ihaillen uutta kaunista kotia. En vieläkään voi uskoa, että meidän asuntohaaveista todella tuli totta ja me löydettiin talo, joka heti tuntui omalta ja tuntuu jo nyt ihan kodilta. 

Kotia olen laitellut hiljalleen ja viikonloppu meni sairastellessa sohvan nurkassa, joten se hidasti hieman kodin laittoa. Me oltiin suunniteltu lauantaista tehokasta päivää, hyllyjä ja tauluja seinään ja tv-tason metsästystä, mutta toisin kävi, makasin päivän ja ulkoilin 10min. Illan kruunasi kuitenkin sauna eikä päivä kotona perheen kesken toisaalta ollut hassumpi. On muuten jännää miten äidin sairastaminen saakin kodin melkoiseen sotkuun... Viime viikolla meillä pyörähti myös muutama vieras, ja voihan että mitä ihanaa sainkaan! Marimekon patalaput, jotka tulivat kuin tilauksesta, sillä nakkasin kaikki vanhat patalaput muutossa roskiin. Lisäksi olohuonetta koristaa ihana ruusukimppu ja herkkuhimoa odottaa iso rasia suklaata. Jos en olisi sairastunut, suklaa tuskin odottaisi enää. Keittiön seinälle on löytänyt tiensä myös stringpocket hylly, jolle löytyi paikka edellisten asukkaiden jäljiltä. Aikani pyörittelin sinne sopivia tavaroita ja lopulta sinne päätyi vain muutama kynttiläkippo, viherkasvi ja Design Lettersin teepannuu kuppeineen, sekä puuhelminauha. Tämä koti on kovin mustavalkoinen, joten kaipailen tänne selkeästi puuta vähän sinne tänne. Kyllä tämä hiljalleen tästä... Syksy on jotenkin niin ihanaa aikaa, sisustus saa olla runsasta, lämmintä ja kynttilät saa kaivella  esille. Taljat saavat ehkä vielä hetken odottaa... Huomaan, että kun ilmat viilenevät, haluan kotiin lisää lämpöä, tyynyt ja viltit lisääntyvät ja kynttilät meillä palaa aamusta iltaan. Toivottavasti teillä on takana ihana viikonloppu ja akut ladattu uuteen viikkoon! 

Pus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3