2015/10/06

Juuri oikean kokoinen tv-taso

Kirjoittelin aika vasta meidän olohuoneesta, jonka ilme oli hieman karu ja tv-taso nöpötti yksinään pienenä tv:n alla. TV-tason metsästys ei ollut helppoa, sillä halusin valkoisen ja tv-taso sai olla maksimissaan 170cm pitkä, mutta 150cm tuntui pieneltä, suurin osa taas oli sen 180cm. Kiersimme valehtelamatta kaikki Oulun kaupat ja selasimme nettikaupat, muutama ihanuus löytyi, mutta mitta mietitty ja hintaa oli usein vähintään se 1000euroa, eli tasot eivät olleet silmääni täydellisiä ja hinta oli kova.

Eräänä päivänä istahdin kahvikupposen ääreen edessäni iso pino mainoksia, pinossa komeili myös Sotkan mainos, joka valitettavan usein jää lukematta ja täytyy sanoa, että harvoin tulee siellä pyörähdettyäkään, en oikein tiedä miksi. Vaan kuinkas kävikään, toisella sivulla silmiini iski kokovalkoinen tv-taso, jonka ilme oli simppeli, mitta juuri oikea ja hinta reilusti alle 200e. Epäilin pitkään, mutta viimeisenä tarjouspäivänä oli pakko lähteä katsomaan tasoa livenä. En tiedä onko laatu kaikkein kestävin, puuosat eivät ole umpipuuta ja kasaus oli melko ärsyttävää. Mutta, se on kuin tehty tuohon kohtaan ja se miellyttää silmää. Tason käyttö ei ole kovinkaan rajua, siellä säilytetään muutamaa dvd:tä ja lehteä, joten luulisi sen kestävän tv:n alla hyvin.





Sohvan ja tv-tason väli on melko pitkä, mutta tuon 2-vuotiaan vintiön kanssa sohvan on pakko olla kiinni seinässä. Talveksi haaveilen olohuoneeseen isompaa mattoa, 200*300cm villa- tai nukkamatto olisi ihana. Tv-tason eteen ollaan mietitty tuolia, mutta sen pitäisi olla tarpeeksi matala ettei se peitä tv:tä, muutama vaihtoehto on, saa nähdä mihin päädytään. Nyt kannoin meidän huoneesta tuon vanhan rottinkituolin tuohon ja se kyllä miellyttää minun silmääni, eikä pahasti estä näkyvyyttä sohvalta tv:lle, mies ei niin siitä innostunut. Tällä viikolla olohuoneessa tapahtuu vielä jokunen pieni muutos, kun saadaan vähän hyllyä ja tauluja seinälle, lamppu valintakin on ehkä tehty, joten olohuone tulee vilahtelemaan täällä blogissa varmasti useaan otteeseen syksyn aikana. 

Ihanaa alkanutta viikko kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3