2015/10/16

Ihanat syysaamut

Syksy alkaa kuljettaa meitä hiljalleen kohti talvea, päivät lyhenevät ja pimeiden iltojen lisäksi pimeät aamut ovat täällä. Minua pimeys ei niin haittaa, rakastan kynttilöitä ja eilen aamulla pimeyden vallatessa kotia ei tehnyt mieli räpsytellä kirkkaita valoja päälle, vaan sytyttelin kynttilöitä, laitoin musiikin hiljaiselle ja join aamukahvin nautiskellen hämärässä. Talven pimeimpinä aikoina meillä palaa kynttilät oikeastaan koko ajan kun ollaan kotona, koska ne on vaan ihania. 


Tänään onkin viimeinen työpäivä ennen lomaa ja sitten saan lomailla lasten kanssa kokonaisen viikon! Luvassa rauhallisia aamuja (tai okei, rauhasta en tiedä, mut ainakaan kiirettä ei ole minnekään), koti-iltoja, pieni pyörähdys Kuopioon ja ulkoilua. Loman alkajaisiksi saadaan myös P:n kummit kylään, joten luvassa on väistämättä myös pientä shoppailua ja hyvää ruokaa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!ps. Ensi viikolla luvassa jotain kivaa teille lukijoille, joten pysykää kuulolla ja klikkailkaahan itsenne lukijoiksi <3

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti syysloma on sujunut mukavasti :).

  Olen tässä katsellut enemmänkin uuden kotinne kuvia, teillä on tuo olohuone-keittiöakselin pohja aikalailla sama kuin meillä, joten olenkin saanut seinistänne paljon hyviä ideoita. Valitettavasti ne vain vahvistavat aiempaa ajatustani siitä, että meillä menee pian kolme vuotta vanhan talon seinäpinnat kokonaan uusiksi. Olen nimittäin raksavaiheessa tehnyt muutaman silloin hyvältä tuntuneen aika rohkean valinnan, jotka nyt määrittävät sisustusta liikaa. Samoin valkoisen sävy meni ihan pieleen. Ei ihan pikku muutoksilla siis selvitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos olet saanut inspiraatiota, joskus menee metsään, näinhän se on... Toisaalta omassa kodissa parasta on juuri se, että muutoksia saa tehdä kysymättä kovinkaan monelta ja sitä saa rakentaa ajan kanssa juuri itselleen! Ihanaa syksyä ja intoa muutoksiin! :)

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3