2015/10/13

Haaveista totta - keittiön uusi valaisin

Yhdeksän vuotta sitten muutimme mieheni kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoon. Seurusteltu oli pitkään, mutta vihdoin oli aika jättää kaukosuhde taakse. Ensimmäinen yhteinen koti oli juuri valmistunut kaksio, joka oli aivan ihana. Mieheni ei perustanut kalliille huonekaluille, saatika designille. Koti sisustettiin pääasiassa minun vanhoilla tavaroillani ja loput haettiin Ikeasta. Huonekaluliikkeitä toki kierrettiin, mutta Vepsäläiseen emme uskaltautuneet opiskelijoina edes astua sisään. Kuitenkin joka kerta Vepsäläisen ohi kulkiessani eräs lamppu sai minut huokailemaan "jonain päivänä minä ostan tuon".

No, aikaa kului ja jo vuoden yhteiselon jälkeen miehenikin innostui hieman sisustamisesta. Meille tuli sisustuslehtiä ja niissä alkoi näkyä loft-asuntoja, joiden myötä miehelläni heräsi kiinnostus designiin. Siinä me sitten useana iltana istuttiin (ja edelleen usein istutaan) ja haaveiltiin erilaisista design huonekaluista. Hiljalleen myös uskaltauduttiin Vepsäläiseen, ja sieltä kotiinkin tavaroita joskus kannettiin. 

Nykyään meidän kodista löytyy ja melko monta designklassikkoa ja lisää hankitaan varmasti tulevaisuudessa. Oppia ikä kaikki, ja kyllä minä olen oppinut, että ajattomuuteen ja laatuun kannattaa panostaa, toki välillä vähän pihistänkin, sillä kun mieli muuttuu niin raskii jotain uusiakin. Nettikirpputoireiltakin tekee nykyään mahtavia löytöjä ja sitä kautta meillekin on löytynyt kukkarolle sopivia klassikoita. 

No mutta, eilen yksi suurimmista, ehkä suurin sisustushaaveeni sitten toteutui, kun hain SectoDesignin Octo valaisimen postista ja ripustin sen kattoon. Eilinen meni lamppua ihaillessa ja ihailu on kyllä jatkunut tänäänkin. Siinä se nyt on, minun unelmieni lamppu. Se löysi heti paikkansa keittiöstä, ja se on kuin tehty sinne. Mikään suuri valonlähde se ei ole, mutta minä tykkään iltaisin hieman hämärämmästä valosta ja keittiön katon spotit kyllä hoitavat kirkkaan valon jos sille on tarvetta. Melkoisen vuotta siis maltoin haaveilla, ja siinä se nyt on, Octo<3Eikö olekin ihana!!! Miten ihminen voikaan olla näin onnellinen valaisimesta? 

6 kommenttia:

 1. Hei Krista!

  Löysin Instan kautta blogiisi ja päätin ilmaista itseni, sillä epäilen, että melkein naapureita ollaan :). Todella kaunis koti teillä kaikin puolin, tosi paljon ihan itsellekin mieleisen näköisiä juttuja. Niin ihanaa kuin puhdas valkoinen onkaan, tykkään kovasti katsella näitä sisustukia, joista löytyy hieman muitakin värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö ;) tule ihmeessä repäisee hihasta ja törmätään! Kiitos<3

   Poista
 2. Oi mä niiiin tiedän, miltä tuntuu haaveilla vuosikaudet yhdestä lampusta! :D Tosin viikko sitten mies yllätti minut syntymäpäivänäni juuri tuolla unelmien lampullani. Terveisin Block-addikti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on ihanaa ja tää tunne kun haave toteutuu! Jatketaan haaveilua<3

   Poista

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3