Eteisen uusi ilme

Tämän uuden kodin myötä olemme päässet toteuttamaan muutamia sisustushaaveita ja viimeisin toteutus löytyykin meidän eteisestä. Eteinen on melko tilava, mutta tavallaan myös hieman hankalan mallinen. Edellisten asukkaiden jäliltä eteistä koristaa kaunis valkoinen penkki, ja seinällä oli suuri seinätarra, sekä pieni naulakko. Kuitenkaan eteinen ei jotenkin tuntunut aivan omalta ja pohdintojen jälkeen oli selvää, että sinne hankittaisiin Muuton Dots naulakot, joita olimme ihastelleet jo pidemmän aikaan, mutta edellisessä kodissa niille ei oikein keksitty mitään paikkaa.


Dotsin ovat hauska yksityiskohta valkoisella seinällä, ja musta väri tuo särmää, sekä on yhtenäinen lattian kanssa. Toisella seinällä sai penkki jatkaa virkaansa, ja heti oven viereen ostettiin muutama Norman Copenhangenin seinäkupponen, joihin sujahtaa kätevästi avaimet. Kaappitilaa meidän eteisessä on mukavasti, mutta vieraita ajatellen on kiva, että eteisestä löytyy myös naulakot mihin takit on helppo heittää. Lopputuloksesta tykkään kyllä kovasti. Tuohon penkin päälle ajattelin vielä hankkia liitutaulutarraa, ja oikeastaan ihan vain siksi, että seinätarra jätti seinään jäljet, jotka aurinko sieltä aina välillä paljastaa, enkä usko että ihan heti saadaan seinää maalattua. 
Kotona on tapahtunut muutamia muitakin pieniä muutoksia, mutta niistä lisää piakkoin. Arvonnan voittajat lupaan myös julkistaa viimeistään maanantaina.

Ei kommentteja

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3