2016/10/20

Loma lähenee ja minne mä pääsenkään?!

Aika rientää, ja juosten on saatu taas mennä. Toisaalta enpä valita pienestä kiireestä, sillä ainakin aika menee nopeaa ja viikot vierii eteenpäin. Nyt onkin edessä jotain, mitä olen melko pitkään jo odottanut - nimittäin syysloma! Ja miksikö niin pitkään nyt yhtä lomaa olen odottanut, ei tämä syksy nyt niin rankka ole ollut.. Mutta siis, reissu New Yorkiin on ihan käsillä, enää 4 yötä! IIK!! Saan kai olla aika täpinöissäni. En ole ikinä ennen käynyt Amerikassa ja ihan kohta mä saan viettää siellä viikon.

Me tosiaan lähdetään matkaan miehen kanssa ihan kahdestaan, ja varmaan onkin viimeinen reissu kahdestaan pitkään aikaan, joten tulee hyvää saumaan. Myönnän kyllä jo pari viikkoa ennakkoikävöineeni poikia, mutta ehkä mä selviän ja pojat odottaa kovasti jo tuliaisia. Me lennetään maanantaina aamusta Helsinkiin ja iltäpäivällä lähtee lento Tukholmaan, mistä matka jatkuu kohti New Yorkia. Pitkä lento ehkä hieman jännittää, mutta onnekseni en ole tämän pidempi niin mahdun suoristelemaan itseäni penkkien väleissä. Majoitus varattiin Airbnb:n kautta ja itseasissa majoitutaan ystävien kanssa saman katon alla, aivan ihanassa Loft-asunossa Brooklynissa, vain 15min matkan päässä Manhattanilta. Pariskunta jolta majoitus vuokrattiin on vaikuttanut tosi ihanalta ja ollaankin saatu vinkkejä lähellä sijaitsevista kahviloista ja ravintoloista, sekä kulkuyhteysohjeita. Meidän ystävät lentävätkin Nykiin jo tänään, ja valloittavat majapaikan maanantaina jo päivällä, joten meidän ei tarvitse silloin illalla myöhään saapuessamme enää alkaa etsimään mitään avainta tai muuta vain voidaan vain ottaa taksi suoraan oven eteen. Sanoinko jo kuinka innoissani olen?!

Sääennustekin sinne näyttää ihan kivalta, alkuviikon viileyttä lukuun ottamatta. Ekat päivät täytynee siis shoppailla ahkerasti ja loppuviikosta nauttia "kesästä".


Nyt olisi vielä kaksi päivää töitä, pyykinpesua ja viimeisten juttujen ostoja, kuten tukisukat ja ehkä jokunen paita joka mahtuu päälle. Viikonlopun aion nauttia lomasta perheen ja etenkin poikien kanssa ihan täysin.

Lauantaina teimme jo pientä matkasuunnitelmaa, sillä viikko on tajuttoman lyhyt aika, mutta jääpä nähtävää toisellekin kerralle! Suunnitelmissa hyvän ruoan lisäksi on tottakai shoppailua, ja tarkoitus onkin pyörähtää outlet-kylässä jos toisessakin, NHL-peliin ollaan ostettu liput ja minä kovin haluaisin myös musikaaliin... Lisäksi tottakai kierrellään nähtävyyksiä ja nautitaan ihan vaan lomasta. Tanssikamat ajattelin myös varalta pakata laukkuun, mutta pitää katsoa mitä mieltä tää mahakaveri on asiasta. Jos on jotain Must see-vinkkejä niin saa vinkata! Siis, apua enää 4 yötä!!!!!! Voi innostus!


Nyt pyykit pyörimään, mitä mä tarviin mukaan?

*matkalaukut hankittu!
*tukisukat (ostamatta)
*vaatteita (liian vähän mut tää maha vähä rajottaa)
*kengät? ehkä kuitenkin vaan tennarit?
*kamera!
*laturi
*lukemista matkalle
*närästyslääkettä
*passi
*hygieniatarvikkeet
*asiakirjat
*kukkaro

...

Mitä muuta? Onko raskaana lentäneitä? Onko jotain vinkkejä mitä pitäis ottaa huomioon? Jotenkin en koe tätä nyt ongelmana, muta toisaalta en ole koskaan näin isoilla viikoilla tainnut lentääkään?

Nyt rauhotun, hahaha!

Huomenna luvassa postaus raskauskuulumisista ja muutamista vauvahankinnoista<3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät päivää, kiitos <3