Inspiraatiota messuilta! (sis. arvonnan)

ARVONTA PÄÄTTYNYT, ONNEA VOITTAJALLE! (voittajalle laitettu sähköpostia)
Kaipaatko inspiraatiota rakentamiseen, remontoitiin, sisustukseen tai puutarhaan? Jos vastasit tähän kyllä, niin tämä postaus sisältää jotain, mikä voisi kiinnostaa just sinua. 



Kuten olen kertonut minulle iskee keväisin sisustusvimma, toisaalta haluaisin myös remointoida milloin mitäkin nurkkaa ja pihasuunnitelmiakin saatan piirtää useita viikossa. Tänä keväänä nämä kaikki nyt jää hieman vähemmälle, kun koti alkaa hiljalleen kevään aikana täyttyä laatikoista ja matka uusiin seikkailuihin alkaa. Mutta, koska sisustus on lähellä sydäntäni en todellakaan aio jättää sitä pois ajatuksista, vaan ainahan sitä voi haaveilla uuden kodin sisustuksesta. Me elellään täällä jännittäviä aikoja, kerron lisää kun on jotain täysin varmaa kerrottavaa.  

Mutta nyt (etenkin kaikki Oululaiset!) ajattelin jakaa teille yhden menovinkin!

20-22.4.2018 Ouluhallissa järjestetään Rakentaja 2018 Oulu-tapahtuma! Tapahtuma ovat Pohjois-Suomen suurin tapahtuma alallaan ja tänä vuonna rakentamisen ja remontoinnin lisäksi teemoina ovat myös sisustus ja design, sekä piha ja puutarha. Tapahtumassa vieraana myös sisustussuunnitelija Milla Aftan, joka tarjoaa ammattitaitoista osaamistaan ja opastaa tarpeen tullen vaikka just sua sisustamaan kotisi juuri sinulle sopivaksi. Jos siis huomaat olevasi umpikujassa kodin sisutuksen kanssa, niin nappaa mukaan pohjapiirros kodistasi ja rohkeasti neuvoja kyselemään! Tarkempia tietoja messutapahtumasta voit kurkata tästä!  

Itse ajattelin vierailla messuilla lauantaina ja ilokseni saan jakaa pääsyliput myös jollekin teistä! 

Jos siis haluaisit voittaa itsellesi liput Rakentaja 2018 Oulu-tapahtumaan, niin osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen, että mihin sinä kaipaat inspiraatiota. Osallistumisaikaa sunnuntaihin 15.4.2018 klo 00.00 asti!

NÄHDÄÄN MESSUILLA!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvan sänky

String system muutti olohuoneeseen

Vauvan hoitotaso (näin alkuun)